Afdrukken

Nieuwe sponsorkleding AURORA gepresenteerd

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

ADe nieuwe sponsorkleding werd gisterenavond tijdens feestavond "Openingsavond seizoen '18-'19" gepresenteerd. De sponsorcommissie had alle sponsors en jeugd-en seniorenleden opgeroepen op deze Openingsavond aanwezig te zijn. Deze avond stond geheel in het teken van alle Sponsoren die AURORA een warm hart toedragen.

Met name de shirtsponsors waren benieuwd hoe het nieuwe shirt met hun Logo eruit zou komen te zien en de spelers waren ook erg nieuwsgierig. Namens de Sponsorcommissie opende Lucas van Leeuwen de avond en presenteerde alle teams hun nieuwe kleding. Het werd een prachtige avond welke druk bezocht werd. Op de "catwalk" schitterde per team een aantal spelers trots en onder luid applaus hun nieuwe sponsorkleding.

Tijdens de show werd een nieuwe "AURORA INSIDE" gepresenteerd die drie keer per seizoen gaat uitkomen. De eerste editie staat volledig in het teken van onze sponsors. Deze editie zal door heel Werkhoven verspreid gaan worden.

Na deze presentatie tekende de sponsoren de contracten in het bijzijn van Voorzitter Wijbe Douma en konden de bezoekers onder het genot van een drankje nog even napraten over de nieuwe tenues.

Klik hier voor de foto's.