Slow Voetbal bij AURORA

SlowVoetbal 28 10 18 005Enkele oud voetballers verzamelde zich vanmorgen in het clubhuis om de start mee te maken van "SLOW VOETBAL" bij AURORA. Initiatiefnemer Peter van Kooten legde onder het genot van een kop koffie de (weinige) spelregels waarvan de belangrijkste, vrijuit voetbal, geen slidings of lichamelijk contact, zijn.

Buiten op het veld aangekomen werden er enkele rek-en strekoefeningen gedaan om de spieren warm te maken. Het weer was prima want de zon scheen heerlijk. Na een uurtje voetbal keerde de spelers voldaan terug naar de kleedkamer voor een warme douche en werd daarna even nagepraat in het clubhuis. De deelnemers vonden het een geslaagde activiteit en kijken al uit naar de volgende keer.
Heb je ook interesse? Stuur je 06-nummer naar Peter van Kooten (06 51020354) zodat je in de groeps app van SV AURORA kom te staan en je zo de informatie kan ontvangen. Je mag ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

klik hier voor een sfeerimpressie.

SlowVoetbal 28 10 18 005