Wij-dag

duim omhoog 200 horz 200Vrijdagmiddag 23 november – Wij-dag
WIJ zijn Aurora

Het bestuur van de SV Aurora vindt het belangrijk dat haar vrijwilligers, spelers, leiders en trainers trots zijn op hun club en zich betrokken voelen bij Aurora. Dit vergroot het plezier en de actieve bijdrage. Zo houden we onze club bij de tijd, gezellig en toekomstbestendig.

Wij werken graag aan een goede structuur en goed beleid vanuit ieders betrokkenheid en het WIJgevoel van sv Aurora
Wij roepen alle leden, commissies, supporters en sponsoren op om suggesties en ideeën met het bestuur te delen.
’s middags en ’s avonds wordt er overlegd met de verschillende commissies
Van half 6 tot half 7 is er voor IEDEREEN gelegenheid om zijn/haar zegje te doen.
Zoek een plaatsje aan bar, waar wij als bestuur naar jullie luisteren!
De vrijdagmiddagborrel (en hapje) is voor eenieder die met een opbouwende suggestie een bijdrage levert aan het beleid van de sv Aurora, afdeling voetbal.
Kom ‘even’ vanuit werk/school/huis je zegje doen waarop wij als bestuur ons beleid op kunnen maken.

duim omhoog teamwerk 400