Verslag DWSV 1 - ARURORA 1

c700 kleinDWSV 1 - AURORA 1 3-3
Zondag 24 februari '19

Eind vorig jaar en wel op 2 december '18 werd deze wedstrijd in Utrecht na ruim een half uur spelen gestaakt bij de stand van 1-1. De scheidsrechter besloot toen een afkoelingsperiode in te lassen daarop kregen twee spelers van DWSV het met elkaar aan de stok waarna AURORA spelers de situatie te bedreigend vonden om verder te spelen.
Vanmiddag werd het restant van deze wedstrijd uitgespeeld. DWSV startte met 10 veldspelers omdat een speler destijds een rode kaart had gekregen.

Daar was tijdens deze wedstrijd echter niets van te zien. De thuisclub begon furieus aan de wedstrijd waarbij de eerste kansen voor DWSV waren en AURORA door het oog van de naald kroop. Het felle afjagen door de spelers van DWSV leverde bal bezit op en vanuit een scrimmage voor het doel van keeper Jan Verbree kon AURORA de bal niet weg krijgen en scoorde DWSV de 2-1. DWSV creƫerde daarna nog een handvol kansen die echter niet benut werden. AURORA kon tot de rust weinig terug doen zodat er na een kwartier spelen gerust werd.
Na rust een zelfde speelbeeld, aanvallend DWSV en een AURORA dat ver op eigen helft terug moest. Schotpogingen van AURORA zijde leverde niet op. Tegenslag kreeg AURORA ook nog te verwerken toen Glenn Molenaar uitviel met een liesblessure. Zijn vervanger Jim van der Hoeven bracht meer rust in het spel van AURORA dat onder de druk van DWSV uit kon voetballen en meer greep kreeg op de wedstrijd. Kansen waren echter voor DWSV maar doelpunten leverde dit niet op. Vanuit een stilstaande situatie lukte het AURORA toch op gelijke hoogte te komen. Vanuit een ingooi werd de bal door gekopt door Tobias van Wijk naar de vrij staande Milton van Dam die direct op het Utrechtse doel vuurde en de keeper kansloos liet. De 2-2 stand was een domper voor DWSV dat doorging met waar ze de hele wedstrijd mee bezig waren, namelijk afjagen. Het aluminium werd een paar keer geraakt door DWSV spelers. AURORA mocht bij deze momenten van geluk spreken bij deze toch 100% kansen die gemist werden. Enkele minuten voor het einde was het Sander de Bruin die vernietigd uithaalde en de 2-3 liet aantekenen. Vreugd bij AURORA en verslagenheid bij de thuisclub. Na een tweede gele kaart kon Chris van der Lingen gaan douchen en sloot AURORA achterin de rijen. De scheidsrechter kende nog enkele minuten blessuretijd toe waarin DWSV toch nog, zij het verdient, op gelijke hoogte kwam. De teleurstelling na het eindsignaal was groot bij DWSV waar opnieuw twee spelers bij de kleedkamer het met elkaar aan de stok kregen. Gelukkig werd dit opstootje in de kiem gesmoord en kon men onder het genot van een biertje en heerlijk in de zon zittend toch nog een beetje genieten.

Wedstrijdfoto's kijk hier.

Scoreverloop:
02-12-'18:
20.) 1-0
33.) 1-1 Sander de Bruin (pen.)
24-02-'19:
35.) 2-1
72.) 2-2 Milton van Dam
88.) 2-3 Sander de Bruin
90+2) 3-3

Opstelling AURORA:
Jan Verbree, Roel Oudshoorn, Bas van der Hoeven, Cris van der Lingen, Kevin Oskam, Dennis Nederhof, Tobias van Wijk, Milton van Dam, Jeffery Renzenbrink, Sander de Bruin, Glenn Molenaar (64. Jim van der Hoeven).