AURORA Jeugdbestuur stelt Gerard Pouw aan als technisch adviseur

GerardPouw 6 200Vorige week werd voorafgaande aan Jeugdleiders vergadering een contract ondertekend door Jeugdvoorzitter Erik van Rooijen en Gerard Pouw. Het Jeugdbestuur heeft de hulp ingeroepen van Gerard Pouw om haar jeugdleden voetballend naar een hoger plan te brengen.

Met het aanstellen van Gerard Pouw als technische adviseur is het Jeugdbestuur ervan overtuigd dat dit een prima stapt is voor haar Jeugdleden. Ook zal hij de jeugdleiders en jeugdtrainers ondersteunen d.m.v. train-de trainer bijeenkomsten.
Na de Jeugdleiders vergadering konden de leiders en trainers kennis maken met een aantal trainingvarianten die later op het veld in praktijk gebracht werden.
Gerard Pouw is geen onbekende bij SV AURORA, hij was vier succesvolle seizoenen werkzaam als trainer van de Selectie van SV AURORA.
SV AURORA wenst Gerard in zijn functie als technisch adviseur veel succes.
Wilt u nader kennis maken met Gerard, klik dan hier.
Voor een foto sfeerimpressie zie onderstaand.

GerardPouw 1

GerardPouw 2