Verslag AURORA 1 - DE DREEF 1

c700 kleinAURORA 1 - DE DREEF 1 1-1
Zondag 7 april 2019

Het draait de laatste weken niet bij AURORA. Dat komt deels door langdurige blessures en schorsingen. Ook bij deze wedstrijd moest trainer Henne Florie spelers van het 2e en 3e elftal toevoegen aan zijn selectie om voor de dag te kunnen komen. Door al die spelerswijzigingen gaat er voetballend veel verkeerd. Vandaag kwam "rode lantaarn drager" DE DREEF op bezoek en AURORA hoopte ondanks alle spelers perikelen deze wedstrijd met winst af te kunnen sluiten.

AURORA kwam goed uit de startblokken, Jeffrey Renzenbrink en Glenn Molenaar zorgde voor het eerste gevaar, maar miste net het geluk om te scoren. Hans Meijer (3e elftal) zag een schitterende goal van hem afgekeurd worden omdat de bal eerder buiten de lijn was geweest. Jammer maar AURORA putte wel moed uit deze beginfase. Het kreeg daarna drie mogelijkheden om de score alsnog te openen maar de Utrechtse keeper had alle geluk van de wereld dat de bal er niet inging op inzetten van Jeffrey Renzenbrink, Sander de Bruin en als laatste Glenn Molenaar. Na deze honderd procent scoringskansen lukte het AURORA daarna toch de stand op 1-0 te brengen. Een voorzet van Hans Meijer werd door Dennis Nederhof laag langs de keeper in het doel geschoten. Waar iedereen dacht dat de 2e goal een kwestie van tijd zou zijn bleef deze uit. Kevin Oskam en Sander de Bruin zagen hun afstandschoten naast de paal verdwijnen en aan de overzijde begon DE DREEF zich te roeren. Ternauwernood kon keeper Aron van de Berg oog in oog met een speler van DE DREEF zijn schot tot corner verwerken. Kort daarna kreeg DE DREEF opnieuw een grote kans maar opnieuw wist keeper Aron van de Berg de bal met een reflex uit zijn doel te houden. Kort voor rust had de spits van DE DREEF de gelijkmaker op zijn schoen maar schoot de bal hoog over. Glenn Molenaar kreeg kort achter elkaar drie kansen om AURORA verder op voorsprong te brengen maar verzuimde dit te doen.

Na de thee kregen de drie spitsen van AURORA kort achter elkaar prachtige kansen om te scoren maar hun schoten verdwenen naast of over het doel. De stand bleef dus 1-0 en dat hield DE DREEF in de wedstrijd. AURORA zakte weg en DE DREEF geloofde in hun kansen. Keeper Aron van de Berg voorkwam met de voet de gelijkmaker waardoor AURORA de 1-0 voorsprong koesterde. Bij een aanval van AURORA werd slordig balverlies geleden waarna een snelle counter door DE DREEF werd uitgevoerd. Een voorzet vanaf de rechterzijde bereikte een geheel vrijstaande aanvaller van DE DREEF die vervolgens makkelijk kon scoren. Roel Oudshoorn en invaller Roy Beemer kregen ieder nog kansje maar DE DREEF bleef overeind en kreeg zelfs ook de mogelijkheid om de winnende treffer te maken. Doelpunten vielen er niet meer tot het eindsignaal. Teleurstelling bij AURORA na zoveel gemiste kansen toch maar één wedstrijdpunten tegen een DE DREEF dat met name de tweede helft steeds beter in het spel wist te komen.

Wedstijdfoto's kijk hier.

Scoreverloop:
14.) 1-0 Dennis Nederhof
72.) 1-1

Opstelling AURORA:
Aron van de Berg, Mike van Lunsen, Roel Oudshoorn, Chris Oudshoorn, Joris Verkerk, Hans Meijer, Dennis Nederhof, Kevin Oskam, Jeffery Renzenbrink, Sander de Bruin (80. Roy Beemer), Glenn Molenaar.