Sponsor actie Bike Store Houten

Logo BikeStore Houten

Logo AURORA kleur 1 150x180

Beste Aurorianen,

In samenwerking met onze trotse sponsor Bikestore uit Houten heeft SV Aurora Voetbal een sportieve deal gesloten voor al haar (betalende) leden.

Als Aurora lid ontvang je namelijk een klantenpas, die je op vertoon bij Bikestore recht geeft op korting. Zo ontvang je 5% korting op de aanschaf van een nieuwe fiets of e-bike, en 10% op de aanschaf van accessoires en onderhoud (m.u.v. arbeidsloon).

Door gebruik te maken van deze exclusieve kortingsactie voor SV Aurora Voetbal leden, weet u niet alleen zeker dat u er veilig op uit kunt. U sponsort dankzij deze sportieve deal met Bikestore ook nog eens uw eigen portemonnee en dat is altijd prettig.

Wacht niet langer en neem eens een kijkje voor een nieuwe fiets, of laat uw fiets alvast zomer-klaar maken. De contactgegevens van Bikestore vindt u onderstaand.

Met vriendelijke groet,

SV Aurora Voetbal en Bike Store