Afdrukken

Verslag MVS '19 JO9-6M - Aurora JO9-2M

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

MSV 2 200Deze zaterdag 13 april 2019 mochten de meiden van de JO9-2M afreizen naar Montfoort voor een wedstrijd tegen MSV '19. Met een volle bezetting gingen we met drie volle auto's op pad. Aangekomen werd kleedkamer 4 opgezocht en de opstelling doorgenomen. We speelden deze ochtend 'pas' om 09:45 uur, dus de meiden zouden goed wakker moeten zijn. 

Het kunstgrasveld waar we speelden lag gelukkig in de zon en daardoor was het (ondanks de koude oosten wind) goed toeven. We beschikten over 10 meiden deze ochtend en helaas had MSV '19 maar 7 meiden tot hun beschikking, waardoor er voor 6 tegen 6 gekozen werd. Met vier wissels aan de kant begonnen we met Siri in de pits. De bal ging rollen en het werd een leuke en goede eerste helft. We kwamen niet tot scoren, maar creĆ«erden wel kansen en bleven het de tegenstander goed lastig maken. Met een corner van Vieve die ingedribbeld werd en 20 centimeter strak voorlangs werd geschoten waren we de eerste helft het dichts bij een goal, maar de teller bleef op nul staan. We leken met een brilstand de rust in te gaan, maar helaas voor ons kwam MSV '19 twee minuten voor het rustsignaal, door een wat ongelukkig rollertje, op een 1-0. In de slotseconde voor rust verdubbelden ze hun voorsprong zelfs nog naar 2-0. 

In de rust namen we de appel&druiven-fruit-vitamine-boost in en maakten we ons op voor het tweede bedrijf. Er werd echt prima verweer gegeven deze ochtend en als de meiden vol bleven houden konden we best nog een resultaat halen of in ieder geval een Aurora doelpunt meepakken. Vol goede moed trapten we af voor de tweede helft. MSV '19 had hun keepster ingebracht als veldspeelster en werd daarmee gevaarlijker met hardere schoten van afstand. Uitbraken van Aurora werden door de uitstekende verdedigsters van MSV '19 snel onschadelijk gemaakt. Via een goede aanval kwamen Siri en Mina in scoringspositie. Siri leek de bal succesvol af te drukken, maar via een kluts met de keepster ging de bal er miraculeus niet in. Zonde! Een doelpunt hadden de meiden deze ochtend echt wel verdiend. 

Het overwicht van MSV '19 was de tweede helft iets groter en we moesten (ook omdat we soms iets meer zelf risico gingen nemen) nog drie tegendoelpunten incasseren. Ondanks de 5-0 nederlaag hadden de meiden een prima wedstrijd gespeeld en bleven ze strijden tot de laatste minuut. Dat de JO9-2M meiden kunnen scoren lieten ze tijdens de prima genomen penalty reeks na afloop van de wedstrijd zien. Zo konden we met opgeheven hoofden kleedkamer 4 opzoeken voor een welverdiend bekertje ranja. 

Komende weken genieten we van de vakantie en we treden 11 mei weer aan voor de volgende wedstrijd. Dan tegen V.V. de Meern. Hopelijk reizen ook dan weer veel enthousiaste supporters met ons mee. Tot dan! 

Een trotse JO9-2M supporter

MSV 1

MSV 2

MSV 5

MSV 4

MSV 4