Verslag AURORA 1 - VREESWIJK 1

c700 klein aAURORA 1 - VREESWIJK 1 0-3
Zondag 28 april 2019

Het wordt trainer Henne Florie iedere week niet makkelijk gemaakt om iedere week met een vast team te spelen. Afgelopen weken raakte meerdere basisspelers (langdurig) geblesseerd ook vandaag in de thuis wedstrijd ten VREESWIJK was dat ook weer het geval.
In het doel maakte JO19-1 keeper Tom Klever zijn debuut in het eerste elftal en werden spelers van het 2e en 3e elftal toegevoegd aan de selectie.

Zoals verwacht nam VREESWIJK vanaf het begin van de wedstrijd de touwtjes in handen. AURORA werd ver op eigen helft vastgezet alleen doelpunten bleven uit. Na bijna een half uur spelen kreeg AURORA een mogelijkheid. De keeper van VREESWIJK was echter eerder bij de bal dan Hans Meijer. Kort daarna was het Chris van der Lingen die een voorzet van VREESWIJK bijna in eigen doel werkte maar tot ieders opluchting naast het doel ging. Ondanks het grote overwicht van VREESWIJK vielen er voor rust geen doelpunten en werd er gerust met een 0-0 stand.

VREESWIJK wist direct na de aftrap de verlossende goal te maken. Vanaf links werd de bal hard onder keeper Tom Klever in het doel geschoten. Daarna kreeg VREESWIJK een paar prima mogelijkheden die niet werden benut. De 0-2 kwam met behulp van de verdediging van AURORA. Een corner kon niet voldoende weggewerkt worden door de verdediging van AURORA waarna VREESWIJK de bal in het doel wis te werken. VREESWIJK ging door en bleef aanvallen, AURORA kon niet anders dan verdedigen. Een doelpunt voor VREESWIJK kon niet uitblijven en dat gebeurde dan ook. Het laatste kwartier van de wedstrijd toonde AURORA wat meer strijd en kreeg het enkele mogelijkheden waarvan Jeffrey Renzenbrink dichtbij een doelpunt was maar de keeper zijn inzet wist te stoppen. VREESWIJK vond het wel best en speelde de wedstrijd daarna plichtmatig uit en aan de 0-3 stand veranderde niets meer. VREESWIJK is met deze overwinning zo goed als zeker van het Kampioenschap en AURORA zal de laatste wedstrijden alles uit de kast moeten halen voor deelname aan de nacompetitie om promotie.

Wedstrijdfoto's klik hier.

Scoreverloop:
46.) 0-1
53.) 0-2
67.) 0-3

Opstelling AURORA:
Tom Klever, Mike van Lunsen (74. Pepijn van der Poel), Chris van der Lingen, Thijs van der Brink (82. Brain Terpstra), Joris Verkerk,Hans Meijer, Tobias van Wijk, Kevin Oskam, Jeffrey Renzenbrink, Jim van der Hoeven, Sander de Bruin (65. Milton van Dam).