De Schrijvende scheidsrechter

JeroenSAfgelopen zondag mocht ik de thuiswedstrijd vlaggen van Aurora 1 – Domstad Majella 1.

Heb de week ervoor al goed kunnen oefenen tijdens de Koningsdag dus was al een beetje warm gedraaid hiervoor.
Zoals gebruikelijk voor de wedstrijd weer even naar de scheids hoe hij het wilt hebben tijdens de wedstrijden. Vol goede moed, want ik had een goed gevoel over de scheids betraden we het veld en werd zo als elke thuiswedstrijd de pupil van de wedstrijd voorgesteld . Deze kleine jongen mocht de aftrap nemen en scoren bij de tegenstander.

De scheids keurde het doelpunt die hij maakte goed , wat hij  later in de wedstrijd ook deed bij de 0-1 van Domstad die op vlagsignaal van mij 2 meter buiten spel was maar mij gewoon liet staan omdat volgens deze man uit Houten nooit buitenspel kon zijn. Zelfs de spelers en de coach van de tegenstander zeiden dat het doelpunt wat domstad maakte buitenspel was.
De eerste helft floot deze man een prima wedstrijd, dus gingen we volle moed de tweede helft in. Ga van de week toch eens vragen bij het kantine personeel van Aurora wat deze beste man in zijn thee heeft gehad want de tweede helft floot deze man een zeer slechte helft en deed bijna alles fout wat er maar fout kon gaan. Dit tot ergernis van van de spelers, trainers en publiek en waardoor de wedstrijd volledig ontspoorde en de beste man alleen maar kaarten ging geven als er wat gezegd werd over een beslissing. Dit gebeurde na het doelpunt wat Domstad scoorde wat buitenspel was maar volgens hem kon dat nooit buitenspel zijn wat hij zeker dertig meter ervandaan goed kon zien!!!
De wedstrijd die tussen beide ploegen zeer sportief was eindigde in een 1-0 verlies van aurora en met drie rode kaarten en heel veel gele kaarten besloot de scheids dat hij de administratie thuis maar ging invullen omdat de kantine om 6 uur dicht gaat en hij denk dan nog niet klaar is. Zelfs Leider Ton van Dam die vroeg wat de scheids wilde drinken na de wedstrijd kreeg hiervoor een rode kaart. Vond dat wel een beetje zwaar gestraft. ( ik had hem geel gegeven haha) . Maar goed het was gewoon jammer dat dit allemaal gebeurde want dat verdiende deze wedstrijd niet maar dit soort dingen heb je niet in de hand.
Ik vond trouwens mijn keepertje Tom een geweldige pot keepen wat mij als trainer van hem  heel trots maakte en toch met een goed gevoel naar huis ging.

Tot de volgende wedstrijd!!