AURORA 3 nadert Kampioenschap

AURORA3 200Het 3e Elftal van SV AURORA speelde gistermiddag een belangrijke wedstrijd voor het Kampioenschap. Uit bij RIVIERWIJKERS uit Utrecht moest er gewonnen worden om het naderende Kampioenschap in eigen hand te houden en niet afhankelijk te worden van de resultaat van de direct concurrent HERACLES. Op het warme kunstgras in Utrecht trof AURORA een tegenstander die zich niet zo gemakkelijk naar de slachtbank liet brengen.

Doelpunten vielen voor AURORA in de eerste en tweede helft. De 0-1 werd door Hans Meijer gemaakt en in de tweede helft was het Tom Strik die de overwinning veilig stelde.
Met nog een wedstrijd te gaan voert AURORA 3 met één wedstrijdpunt voorsprong de ranglijst aan voor HERCULES. Onduidelijk is wanneer de laatste wedstrijd door AURORA gespeeld zal worden. De wedstrijd tegen MAARSSEN 2 is al tweemaal verplaatst waarbij de laatste keer de ploeg niet kwam opdagen. Het antwoord is nu aan de KNVB.

Kijk hier voor wedstrijdfoto's.