Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie200

Vanmiddag vond  traditioneel de  Nieuwjaarsreceptie van SV AURORA plaats het clubhuis. Voorafgaand werd een kort voetbaltoernooitje georganiseerd waaraan zo'n 50 spelers deelnamen. Onder prima weersomstandigheden werd dit toernooi gespeeld en zeer gewaardeerd door de deelnemers die graag het veld weer op wilde om te kunnen voetballen. Sportieve wedstrijdjes met veel strijd werden er afgewerkt.

Tijdens de receptie maakte Egbert Molenaar het winnende team van dit toernooi bekend. Onder applaus ontvingen de winnaars de 'Hoofdprijs': 2 kannen bier.
Klussen adopteren.
Voorzitter Wijbe Douma liet in zijn nieuwjaarstoespraak een aantal momenten van het afgelopen seizoen passeren en blikte vooruit,  o.a. naar het jubileum dat in juni van dit jaar zal plaatsvinden. Het 90 jarig bestaan van SV AURORA zal groots worden gevierd, aldus Wijbe.
Aandacht vroeg hij voor de vrijwilligers die momenteel  veel werk doen voor onze club. Dat blijken vaak dezelfde mensen te zijn.  Wijbe hoopte op een bredere inzet en deelname van nog meer vrijwilligers. Egebert Molenaar bedacht daarom het plan om door de team klussen te laten adopteren en verdeelde de enveloppen met de klussen aan de elftallen die deze klussen gaan adopteren en ervoor gaan zorgen dat deze eind januari '20 zullen zijn afgerond.
Voetbal.TV
Afgelopen weken is er hard gewerkt aan het inrichten van Voetbal TV en vandaag was het dan zover dat voorzitter Wijbe officieel  deze module van de KNVB (SportLink) in werking stelde. Op het televisie scherm zijn vanaf nu alle programma's, uitslagen en standen van alle elftallen van SV AURORA te zien. Daarnaast zijn er nog vele extra's te zien op het scherm.
AUROREAAN van het jaar 2020.
Vervolgens werd de AUROREAAN van het jaar door Wijbe bekend gemaakt.  Dit keer was de eer te beurt aan Peter Beemer die al 40 jaar lid is van de club en al vele jaren actief is zowel op het veld  als daar buiten. Op de site kunt u zijn oorkonde nog een rustig doorlezen en vaststellen dat de keuze terecht op Peter gevallen is.

Na het officiƫle gedeelte was er een gezellige samen zijn en werd er veel gepraat met een hapje en een drankje.

Kijk hier voor de foto's.

Nieuwjaarsreceptie 05 01 20 037