Rugby clinic voor JO19-1

JO19 START NIEUWE JAAR MET CLINIC BIJ RUGBYCLUB THE PINK PANTHERS IN DRIEBERGEN!
Logio

Oud Auroriaan Max Klever heeft twee jaar geleden zijn voetbalschoenen omgeruild voor rugby kicks en is nu al weer twee jaar lid van de Driebergse rugby club The Pink Panthers.

Voor de JO19 een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze sport. Zo werd met de moeder van Max, Sandra een afspraak gemaakt om op zaterdag 11 januari af te reizen naar Driebergen, om daar de competitie kraker bij te wonen tussen de rugbyers van The Pink Panthers en de tegenstander uit Eemland. Bij iedere try, klonk er een luid applaus van de voltallige JO19 selectie, die tot in Werkhoven te horen was. Het team van Max steeg door deze massale aanmoedigingen van de Werkhovense aanhang, tot ongekende hoogte, maar verloor helaas nipt met 34-36. Vooral de discipline van de spelers onderling en het respect vooral ook naar de scheidsrechter, was leerzaam voor onze mannuh. Geen gezeik, de scheids bepaalt en is de baas. Mooie pot dus en na afloop kregen de mannuh nog een korte clinic onder leiding van Sandra en met medewerking van Max, om het luie zweet eruit te lopen van de afgelopen feestdagen.

Daarna werd er nog even getoast in de kantine, die een Engelse sfeer uitademt, onder het genot van 5 liter pitches ( wellicht een idee voor onze kantine, gaat een hoop in, ruim 20 glazen komen er uit en het scheelt lopen) , tot slot werd er nog een pitch  van 5 liter gevuld met frikandellen geserveerd, geheel volgens traditie werd mij verteld. Deze bruine rakkers gleden er uiteraard ook soepeltjes in.  Onze Mannuh zijn dus klaar voor de voorjaarscompetitie en starten dinsdag weer met de reguliere training.

Pink Panthers bedankt, het was een top middag!!

Rugby 1

Rugby 2

Pink Panthers bedankt, het was een top middag!!