Aanmelden REÜNIE SV AURORA

AURORA 90jaar 1Op zaterdag 6 juni 2020 is er, vanwege het 90-jarig bestaan, vanaf 16.00 uur een reünie voor Oud-leden (dames én heren) en Oud-trainers van SV Aurora, Aurora Boys, en Beverweerdse Boys.
Als je van plan bent om te komen, meld je dan zo vroeg mogelijk aan via dit aanmeldingsformulier.

Aanmelden Reünie: klik hier.
En voel je je nog fit genoeg om 2 x 10 minuten te wandelen en af en toe tegen een bal te trappen, meld je dan aan voor het "Mini - Walking - Footbal - Toernooi" De spelregels zijn eenvoudig.
Aanmelden Mini-Walking-Footbal: klik hier.
Inschrijven voor dit toernooi kan tot 1 juni 2020.
Het Toernooi wordt om 17.00 uur gehouden voor Oud-leden (dames en heren) en Oud-trainers ouder dan 55 jaar (EHBO is aanwezig).
Op het terrein zijn Food-trucks aanwezig en 's avonds is er een gezellig feest in het clubhuis.
Als je nog Oud-leden kent, die niet op de hoogte zijn van deze REÜNIE, link deze site aan het door, zodat zij zich ook, op tijd kunnen aanmelden.

De Jubileumcommissie