Uw reactie op het plaatsen van een Tribune!

Logo AURORA kleur 1 kleinVoorgenomen besluit

• voor het plaatsen van een kleine tribune
  • zie foto’s website sv Aurora (ppt)

Door de maatregelen m.b.t. het C-virus zullen wij niet binnen een afzienbare periode de nieuwe extra-ALV kunnen organiseren. Toch hebben wij een besluit nodig van de leden om onze afspraken na te komen. Na bijna een jaar is het bestuur met de gemeente in overleg over het plaatsen van een kleine tribune tussen het hoofdveld en de manege van de veldruiters.

Deze tribune hebben wij zelf (met de hulp van firma de Kruijff en Frank van Echtelt) uit Schiedam ‘om niet’ opgehaald.
Inmiddels ligt het tribunedeel van 12 meter en 100 zitplaatsen in de buurt waar deze geplaatst zou worden. Leden zijn druk bezig met de realisatie ervan. Een fraaie tribune met rood-witte kuipjes. Deze kuipjes kunnen door de leden, de supporters en sponsoren gekocht kunnen worden om daarmee de (lege)kosten te drukken. Wij verwachten dat de totale kosten rond €7500 komen te liggen. Hoe meer we zelf kunnen doen, hoe goedkoper het plaatsen wordt. Een groot deel (4/7 deel) van de tribune willen wij verkopen en 3/7 deel opbouwen. Wij verwachten dat naast de nieuwe dug-outs, deze rood-witte tribune een verrijking is voor sv Aurora.
Hoewel de gemeente de vergunning nog moet verstrekken op basis van nieuwe constructietekeningen willen wij onze leden informeren over dit voorgenomen besluit. Graag ontvangen wij vóór 30 maart een reactie hierop
Deze reactie kunnen gestuurd worden aan de secretaris van het voetbalbestuur t.a.v. Egbert Molenaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de website is een PowerPoint beschikbaar met nadere uitleg.

Het voetbalbestuur : Wijbe Douma - Egbert Molenaar - Ton van Dam - Tom van Elst

Download PowerPoint