Selectie van zondag naar zaterdag?

Logo AURORA kleur 1 kleinSv Aurora, afdeling voetbal
met de selectie van de zondag naar de zaterdag

Na ampele overweging en rijp beraad is het bestuur voornemens om bij de KNVB aan te geven om de selectie op zaterdag te laten spelen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit voor onze vereniging een goed besluit is. Ook de jeugdcommissie ziet geen grote obstakels.

Dit besluit zou tijdens de geplande extra-ALV goedgekeurd moeten worden, maar door de bijzondere en vervelende omstandigheden (C-virus) kunnen wij op afzienbare termijn geen ALV houden. De belangrijkste reden van de overstap is de meer aantrekkelijke competitie op zaterdag met tegenstanders uit de regio (Odijk, Bunnik, SVF, Austerlitz, DEV, Driebergen) en de daarmee verwachte hogere sfeer en kantineomzet.

Omdat wij duidelijkheid willen scheppen naar de KNVB verzoeken wij onze leden om vóór 30 maart een reactie te geven op het voorgenomen bestuursbesluit. Deze reactie kunnen gestuurd worden aan de secretaris van het voetbalbestuur t.a.v. Egbert Molenaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

N.a.v deze reacties nemen wij dan als bestuur een besluit. Wij hebben inmiddels al veel positieve reacties gekregen in ons overleg met spelers, leden en sponsors. Na de ondersteunende feedback van de leden, verzoeken wij de KNVB-competitiezaken om een nieuw team in te schrijven. Hiervoor geldt de normale team inschrijvingsdeadline, maar de KNVB wil zo snel mogelijk (liefst al voor april) op de hoogte zijn van een wijziging zodat zij weten dat en waar er een plek vrijkomt in de zaterdagcompetitie.

Op onze website staat een powerpoint-presentatie met extra toelichting van dit voorgenomen besluit.

Download PowerPoint