CORONA TRAINING JO19

JO19 2 200Het zijn rare tijden waarin we leven, een groot deel van het dagelijks leven is veranderd. Gelukkig kunnen we alweer een paar weken trainen bij onze club. Maar ook dat vergt aanpassing voor spelers en trainer.

Afgelopen zaterdag 23 mei, trainde de JO19 voor een van de laatste keren in de huidige samenstelling. Binnenkort, als de teamindeling bekend wordt voor het volgende seizoen, als we uberhaupt nog gaan voetballen, zullen we tot aan de zomerstop eind juni met de nieuwe teams gaan trainen. Voor al onze teams binnen de SV Aurora is het een triest einde van het seizoen. Geen wedstrijden meer sinds maart en helaas ook geen kampioenen.

Voor de JO19 is het voor een aantal spelers ook gelijk het afscheid nemen van het jeugdvoetbal. Enkelen gaan door naar de senioren sommigen stoppen omdat ze gaan studeren of om andere redenen. De laatste, bijna 10 jaar alweer, sluiten we het seizoen af met de JO19, met een( internationaal) toernooi waarbij we dan vaak gaan kamperen. Dat is uiteraard al jaren een groot feest, waarin we naast de sportieve aspiraties ook de nodige stapactiviteiten ondernemen, wat vaak eindigt tot laat in de vroege uurtjes! Iedereen kijkt er altijd reikhalzend naar uit. Een aantal keren zijn we in Kerkrade geweest, een aantal malen in Ameide en dit jaar zouden we naar Castricum gaan. Het gaat helaas allemaal niet door. We sluiten het seizoen met de JO19 af zonder kampioenschap, zonder wederom de bekerwinst. Ze waren aardig op weg en stonden in de kwartfinale en gelet op de tegenstanders zat een finale plaats er dit jaar zeker weer in.

Afgelopen zaterdag hebben we in ieder geval met een bijna voltallige groep kunnen trainen. Om tijdens het positiespel de teams goed uit elkaar te kunnen houden, hadden we speciale shirts die speciaal voor deze bizarre tijden zijn aangeschaft. Hopelijk kunnen we snel met zijn allen gewoon gaan voetballen. De JO19 sluit nu op 20 juni met een BBQ en teamactiviteit dit seizoen af.

Namens de JO19 iedereen vast een mooie vakantie gewenst!!

JO19 1

JO19 2