Barcommissie is op zoek naar jou!

cafe jp kwaliteit amstel pils 200

De barcommissie van

S.V. Aurora zoekt jou!

Keukenhulp:

Voor de zaterdagen, vanaf 14:00 uur tot en met 18:00 uur, zijn wij ook zoek naar jongeren die willen helpen in de keuken. Het liefst in de leeftijdscategorie 15 jaar en ouder. Uiteraard krijg je hiervoor de vrijwilligersbijdrage van €7,50 per uur voor!

Bardienst algemeen:

Voor de zaterdagmiddagen, zondagochtend en donderdagavonden zijn we continu op zoek naar extra vrijwilligers. Ook hier geldt uiteraard dat je recht hebt op de vrijwilligersvergoeding. Je hoeft niet ieder weekend te kunnen, roulatie is uiteraard bespreekbaar en zelfs nog beter!

Tijden:

• Donderdag van 20:30 uur tot en met uiterlijk 22:00 uur.
  • Zaterdag van 13:00 uur tot en met 18:00 uur.
  • Zondag van 09:00 uur t/m 13:30 uur.

Heb je interesse?

Neem dan gerust contact op met Patrick Miltenburg (06-55821917) of via de mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.