Corona Protocol AURORA 2.0

Bestuursmedeling 2.0

Corona protocol 2.0 (aangepaste versie)

We waren de eerste Lock down bijna vergeten en nu staan ​​de volgende maatregelen weer op de stoep. Gelukkig mogen we nog blijven voetballen maar we zullen wel de nieuwe regels in acht moeten nemen. Laten we hopen dat deze drie weken voldoende zijn om het virus terug te dringen en we na de herfstvakantie weer op de vertrouwde manier ons favoriete spelletje kunnen spelen!

Hieronder nog niet eens korte handige punten:

Thuiswedstrijden / trainingen:

• Het sportpark is alleen toegankelijk voor spelers, leiders en scheidsrechters. Dus geen toeschouwers bij de thuiswedstrijden en trainingen.
  • De jeugdleden kleden zich thuis om. Er is geen kleedkamer beschikbaar.
  • Alle leden komen via de hoofdingang naar het sportpark. Jeugdleden kleden zich thuis om komen zoveel mogelijk alleen. Jeugdspelers die gebracht en gehaald worden, moeten op het parkeerterrein afgezet en opgehaald worden.
  • De senioren kunnen gebruik maken van de beschikbare kleedkamers, waarbij we voorrang aan de bezoekende teams.
  • We verwachten dat iedereen na de wedstrijd meteen naar huis gaat en niet blijft hangen op het sportpark
  • Er is te allen tijde een corona-toezichthouder cq bestuurder op het sportpark aanwezig.

Bezoekende teams:

• Benodigde chauffeurs die het uitspelende team brengen bij wedstrijden mogen wel het park op en kunnen dus de wedstrijd bekijken. Zij worden gezien als begeleiding.
  • De kleedkamers zijn beschikbaar in eerste instantie voor de gasten.
  • We vragen de leiders van de gasten zich namens hun team te registreren op de daarvoor bestemde formulieren.

De kantine is in ieder geval tot 20 oktober (drie weken) gesloten. En, natuurlijk, bij klachten blijven we thuis!

Als wij uitspelen zijn we natuurlijk te gast bij een andere vereniging. Kijk dus even op de site van de tegenstander welke maatregelen / afspraken er gelden.

Zoals gezegd hopen we dat deze extra maatregelen slechts kort van kracht zijn, zodat we snel kunnen genieten van de voetbalkunsten van onze (jeugd) leden!