Rabo ClubSupport van start!

Voetbalschool 3 200Rabo ClubSupport gaat weer van start.
Jaarlijks stelt de Rabobank via de Rabo ClubSupport een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage.

Vanaf 5 oktober kan weer gestemd worden. Wij doen als voetbalvereniging SV AURORA weer mee! Deze keer is er een speciaal doel gekozen: Sportfaciliteiten voor de Jeugd.

Jouw stem is geld waard!

Wie kunnen stemmen?
Alleen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug kunnen op ons stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Ben je geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan je via de website van de Rabobank of onderstaande link lid worden. Doe dat nu, zodat je straks ook kan stemmen!

>>ik wil lid worden.

Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig. Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober 2020.