Verslag AURORA 1 - HMS 1

HMS1AURORA 1 - HMS 1 4-0
Zaterdag 3 oktober '20

De komende 3 weken mogen er geen toeschouwers aanwezig zijn bij al het voetbal. Zo ook het geval bij deze wedstrijd waar het slechte weer het er niet beter op maakte. Ondanks dat wist AURORA snel op voorsprong te komen.

Vanuit een snelle aanval en vervolgens een prima voorzet van Folkert de Jong kon Jeffrey Renzenbrink al na 3 minuten spelen scoren. Er volgde daarna nog enkele prima mogelijkheden om de score te verhogen maar dat lukte niet doordat de kansen niet werden benut. AURORA speelde de eerste helft goed en creëerde volop kansen. AURORA beloonde zichzelf niet met nog meer doelpunten waardoor HMS het gevoel bleef houden dat er toch nog wat mogelijk zou zijn. HMS kwam sporadisch op de helft van AURORA waardoor de verdedigers een gemakkelijke middag leken te krijgen. Na een half uur spelen waren het Jeffrey Renzenbrink en Sander de Bruin die enkele grote kansen misten waardoor het toch spannend bleef. De aanvoerder van HMS probeerde met een fraaie omhaal doelman Jan Verbree te passeren maar de bal verdween naast het doel. Kort voor rust was het weer Sander de Bruin die een grote kans kreeg maar zijn schot door de keeper gestopt zag worden.

Na rust drong AURORA aan maar lukte het Hans Meijer net niet op de 2-0 te scoren. Vervolgens viel AURORA qua spelniveau ver terug. Het speelde onrustig en trok zich ver terug op eigen helft. HMS rook kansen maar kon niet echt voor gevaar zorgen. Met een paar counters probeerde AURORA het wel maar HMS was dichtbij de 1-1. Een vrije trap van HMS werd ternauwernood door Sander de Bruin van de doellijn gekopt. Na een uur spelen creëerde AURORA eindelijk weer een kans. Goed doorgaan van Hans Meijer bracht Sander de Bruin in scoringspositie. Maar Sander verzuimde te schieten dus ging ook deze mogelijkheid in rook op. HMS testte daarna met een afstand schot keeper Jan Verbree maar deze was alert en pakte de bal. Een snelle aanval van AURORA volgde waarna Sander de Bruin na voorbereidend werk van Jeffrey Renzenbrink de 2-0 wist aan te tekenen. Dit doelpunt werkte bevrijdend voor de thuisploeg. Koen Huisman kreeg kort daarna ook en prima mogelijkheid maar het lukte hem niet om de bal achter de keeper te krijgen. Kort voor het einde van de wedstrijd bracht Sander de Bruin, na een voorzet van Hans Meijer AURORA op een 3-0 voorsprong. Twee minuten later was het Jeffrey Renzenbrink die ongehinderd in het 16 meter gebied kon uithalen en daarmee de eindstand van 4-0 op het scorebord bracht.

Kijk hier voor de wedstrijdfoto's.

Scoreverloop:
3) 1-0 Jeffrey Renzenbrink
70) 2-0 Sander de Bruin
86) 3-0 Sander de Bruin
88) 4-0 Jeffrey Renzenbrink

Opstelling AURORA:
Jan Verbree, Ronald van der Tol, Mike van Lunsen (45. Koen Huisman), Bas van der Hoeven, Folkert de Jong, Roel Oudshoorn,Bas de Bruin, Hans Meijer, Ruben van den Hoeven (80. Tobias van Wijk), Sander de Bruin, Jeffrey Renzenbrink.