Van de schrijvende Scheids

Jeroen1Vandaag zondag 4 oktober moest ik de wedstrijd fluiten tussen Aurora 2 – Zwaluwen '11 -3 uitslag 1-3.
Op deze mooie zondag morgen was ik om 10 uur uit Wijk bij Duurstede vetrokken richting het stadion van Werkhoven dat vandaag helemaal leeg bleef ivm de maatregelen die genomen zijn door dhr. Rutte. Is wel raar dat er ook geen supporters aanwezig waren tijdens de wedstrijden en vooral voor de kantine opbrengst is dit heel vervelend allemaal. Hoop dat Rutte, als het zo blijft ,nog wat centen naar de sportclubs kan overmaken anders wordt het voor alle clubs heel zwaar.

Achteraf had ik kunnen carpoolen vanuit Wijk want scheidsrechter Theo de Klein, die ook in Wijk woont, moest om dezelfde tijd de dames 1 fluiten tegen Roda 46 ( uitslag 1-6 ). Kwam mijn vriendinnen Tess en Kim van Oostrom nog tegen die nu beide bij Aurora Dames 1 spelen. De wedstrijd begon op tijd en was een spannende wedstrijd die verdiend werd gewonnen door Zwaluwen, ook omdat het gewoon niet liep bij Aurora. Had eigenlijk geen moeite om deze wedstrijd in goede banen te leiden. (1 gele kaart getrokken voor Zwaluwen).
In de rust kreeg ik wel een bakje koffie wat er goed in ging. Na de rust ( 1-1) ging het gelijk op maar ongeveer 20 min voor tijd scoorde Zwaluwen uit een counter de 1-2 en dat brak Aurora op en liep de tegenstander uit naar een verdiende 1-3 voorsprong. Na precies 90 minuten  floot ik af en gaven we elkaar allemaal een vuist ipv een hand en bedankten we elkaar voor deze sportieve wedstrijd. Nadat ik de uitslag had doorgeven aan Lucas die het verder zou verwerken op zijn telefoon ging ik weer met een tevreden gevoel richting Wijk bij Duurstede. Op naar de volgende wedstrijd, en hoop dan weer met publiek.