Afdrukken

Zéér geslaagde digitale Kerstborrel.

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

SEbas en JoostHet was heel anders dan de voorgaande 22 edities van de SV AURORA KERSTBORREL. Door de coronamaatregel werd de 23e editie digitaal georganiseerd. Presentatoren Sebas en Joost stonden voor de camera's alsof het hun dagelijks werk was. Ontspannen zo ook de sfeer maar totaal anders dan we gewend zijn als in ons clubhuis.

Luidruchtige deelnemers waren niet aanwezig maar konden via Zoom alles meebeleven. Het werd een ware happening op afstand. Lucas en de man aan de knoppen zorgde ervoor dat alles technisch goed verliep en aan de reacties van de deelnemers achter hun computerschermen verliep dit probleemloos. Vooraf waren er bij de vijfenzeventig deelnemers lootjes, borrelplank en veel gezelligheid thuis gebracht. Nadat iedereen ingelogd was kon de show beginnen. Na openingswoorden van voorzitter Wijbe werd onder veel kabaal de eerst Rollade verloot. De gelukkige was Casper die de Rollade enkele minuten later thuis afgeleverd kreeg. Deze rollade werd gebracht door 3 meisjes van de MO13 die vervolgens op de lange terugtocht (net voor het klooster aan de Hollendewagenweg) een verschrikkelijke regenbui kregen te verduren maar ondanks dat lachend terug naar de studio in het Wapen van Werkhoven kwamen. Vervolgens brachten ze ook de andere Rollades naar de winnaars. Top meiden!
Gastheer Jasper was druk met het maken van de gewonnen "Bledden Vet" die vervolgens ook thuis gebracht werden naar de winnaars. Het was een drukte van belang achter de schermen. Soms konden we meekijken in de huiskamers waar de deelnemers lieten blijken het uitstekend naar de zin te hebben. Dit gaf de organisatoren enorm veel energie om er nog een schepje bovenop te doen. De Pubquiz die in 3 rondes tussen de borrel en verloting doorkwam was een Topper. Naast vragen waren er op de video's oude bekenden te zien zoals o.a. Leen Verhagen, Gerard Pouw, beiden oud trainers van SV AURORA.
Speciale gasten kwamen ook in beeld. Zanger Danny Temming en pianist Wibi zorgde voor een muzikaal hoogstandje wat zeer gewaardeerd werd. Gaston (van de staatsloterij) kwam binnenlopen omdat hij graag de prijs wilde uitreiken aan de winnaars van de Pubquiz. Door de coronamaatregelen zat hij al van af maart werkloos thuis en deze klus kon hij in Werkoven, ver van de buitenwereld, wel even doen. Even later stond hij voor de deur van Bas van de Hoeven met zijn bekende geluid, "Goeoeoedeen avondddd". Volledig verrast nam Bas zijn hoofdprijs coronaproof in ontvangst. Gaston wist niet dat dit moment live te volgen was door de deelnemers, maar dat hebben we hem maar niet verteld.
Met worden van dank en wensen voor het Kerstfeest en Nieuwjaar sloten Sebas en Joost de digitale Kerstborrel af. Ondanks dat het geluid in alle huiskamers niet te horen was moet dit toch wel onder luid applaus van de deelnemers gegaan zijn gezien de handen die op elkaar gingen en te zien waren op de schermen
Dank aan de organisatoren Sebas, Joost, Lucas en de technische man Mitchel dat jullie dit mogelijk gemaakt hebben en dank aan gastheer Jasper Dorrestein. Jullie hebben er een onvergetelijk spektal van gemaakt.

Kijk hier voor de foto's.