Nieuwjaarstoespraak 2021

Logo AURORA kleur 1 150x180Een gelukkig en aangenaam 2021
Het abnormale coronajaar 2020 is voorbij. We hebben veel geleerd, zoals thuiswerken, virtueel overleg, gebruik van sociale media, online winkelen, etc etc. We hielden voor het eerst in de 90 jarige geschiedenis van Aurora, een digitale Algemene Ledenvergadering! Zelfs onze jaarlijkse RIRArollade was erg enthousiast en succesvol via ‘zoom’ i.s.m. met het Wapen van Werkhoven.

strand 2021Dag 2020…bedankt voor alle lessen.
We zijn creatiever geworden, krachtiger, buigzamer, meer flexibel, minder ik en meer wij, bewuster en dankbaar voor de kleine geneugten. Het jaar 2020 bracht ons naast vreugde (geboortes, jubilea, onderscheidingen, genezingen, vriendschappen, successen) ook verdriet…Intens geschokt en verdrietig waren en zijn wij nog steeds met het overlijden van Paul de Wit.
Paul onze clubman, supporter, bouwer, organisator. Wat hebben we in het dorp op een waardige en indrukwekkende wijze afscheid van hem kunnen nemen; wij zullen Paul nooit vergeten - in het ‘in memoriam’ op de website - eren wij hem en houden we hem blijvend bij ons. Onze gedachten gaan ook uit naar de ernstige zieke Wim Oostveen, oud-lid van Aurora (speler en PR man met oa het jarenlang verzorgen van ons voetbalkrantje). Wim en familie, sterkte, wij leven met jou/jullie mee.

welcome 2021Hallo 2021….Een nieuw begin; niet afwachten, spring erin. Wacht niet op bijzondere momenten, maar maak veel momenten bijzonder, vooral van de omstandigheden waarop we wel invloed hebben. We krijgen een spuitje en naarmate de vaccinatiegraad toeneemt krijgt het normale leven zijn beloop. We hebben wat in te halen in het nieuwe jaar waarin alles steeds beter wordt. Samenweer genieten van gezelligheid, van feesten en bijeenkomsten, van sportwedstrijden en een biertje in de kantine en op het terras . Het vaccin zal ons leven weer PRIKkelen en verbeteren. Elk stapje naar het oude normaal wordt een klein feestje.
Carnaval zal nog niet doorgaan, maar er liggen meer mogelijkheden om het leven te vieren. Wij gaan er samen alles aan doen om Aurora in beweging te houden. We blijven verbinden, trainen en voetballen mogelijk maken. We willen blijven sporten en voetballen en trainen en bijeenkomen wat en waar het mogelijk is.

We gaan toch ons 90-jarig jubileum nog vieren in 2021 (de jubileumcommissie staat ‘on hold’). We gaan straks weer verder met het opknappen van de kantine. Ook de Auroratribune wordt geplaatst. Doe mee met welke commissie dan ook om Aurora te helpen en te verenigen. WIJ zijn immers SAMEN Aurora! En er is zoveel te doen. We hopen op een herstart van de (halve) competitie of organiseren onze eigen (Krommerijn)competitie. Plezier met sport! Het EK-voetbal en de Olympische spelen gaan ook van start.

Zoals ieder jaar maken we op de eerste zondag van het nieuwe jaar de Auroreaan van het jaar bekend. Vele actieve ondersteunende leden hebben al een plekje op de eregalerij. Dit jaar willen wij als bestuur de nadruk leggen op sfeer, verbinding en plezier, want ‘plezier werkt altijd’. Joost en Sebas hebben jaar in jaar uit, gevraagd en ongevraagd hun bijdrage geleverd aan de feestelijke en muzikale high-lights binnen de club met de onvergetelijke feestavonden. Laten we het komend jaar samen genieten.

Wij wensen al onze leden, supporters en betrokkenen een gezond en bijzonder aangenaam 2021 in een goede conditie en met een helder hoofd en warm hart.

Het bestuur: Wijbe, Egbert, Ton, Tom