Auroreaan van het jaar 2021 Joost Mulder & Sebastiaan Koster

Logo AURORA kleur 1 150x180Joost en SebasWegens hun specifieke verdiensten voor sv Aurora, als initiators en uitvoerders binnen de activiteitencommissie, hebben wij vol overtuiging en met algemene instemming gekozen tot

Auroreaan van het jaar 2021

Joost Mulder en Sebastiaan Koster

Joost en Sebas1

We hebben wederom echte clubmensen kunnen nomineren als Auroreaan van het jaar.
Vele actieve ondersteunende leden hebben al een plekje op de eregalerij.
Dit jaar willen wij als bestuur de nadruk leggen op sfeer, verbinding en plezier, want
‘plezier werkt altijd’.

Joost en Sebas hebben jaar in jaar uit, gevraagd en ongevraagd hun bijdrage geleverd aan de feestelijke en muzikale high-light’s binnen de club met de onvergetelijke feestavonden.

Al meer dan 23 jaar hebben zij binnen Aurora allerlei activiteiten georganiseerd die zorgden voor plezier en verbinding. Natuurlijk zijn hun namen verbonden aan de rira rollade en het laatste zo succesvolle virtuele RIRA-evenement vanuit het Wapen van Werkhoven.

Ook als er hulp nodig was bij de sound-technische inrichting van de kantine stonden zij klaar. De ‘beeld en geluid’ kwaliteit in de kantine is dankzij Sebastiaan en Joost steeds verbeterd. Bij de renovatie van de bar en kantine stonden ze voortdurend klaar om hun specifieke bijdrage en materialen te leveren.

Wij waarderen deze twee Auroreanen enorm, omdat zij hebben laten zien dat een vereniging als sv Aurora groeit en bloeit door de bijdrage van enthousiaste, positieve en gezellige leden.

Met recht zijn beiden een jaar lang de trotse “Aurororeanen” van 2021

Werkhoven, 3 januari 2021                    Namens het bestuur, Wijbe Douma, voorzitter