Jos Mulder Kromme Rijn Competitie '21

Aankondiging 300

Door het uitblijven van versoepelingen omtrent de corona maatregelen heeft het organisatieteam van de JOS MULDER KROMMERIJN Competitie '21 helaas moeten besluiten dat deze competitie definitief niet gespeeld kan worden.

AURORA organiseert in mei '21 de Jos Mulder Krommerijnstreek competitie. Deelnemende vereniging zijn SVF, 't GOY, SVL 2, SV ODIJK, SCHALKWIJK en SV AURORA.
Dit alles onder voorbehoud van de dan geldende Corona-maatregelen.
Na het definitief stopzetten van de competitie door de KNVB is SV AURORA er in geslaagd om de buurtverenigingen uit de Krommerijnstreek uit te nodigen om deel te nemen aan deze competitie welke o.a. mogelijk gemaakt wordt door sponsor JOS MULDER B.V. uit Bunnik en tevens hoofdsponsor van het 1e elftal. In de jaren 80 was de strijd om de Krommerijn-bokaal vele jaren het sluitstuk van het seizoen. Alle Krommerijn verenigingen streden met veel spektakel om deze bokaal. Juist nu in deze tijd waarin alles bijna stil ligt wil SV AURORA met de positieve vooruitzichten omtrent de conrona maatregelen deze competitie nieuw leven in blazen. De reactie van de Krommerijn verenigen waren direct positief. SV AURORA hoopt dat deze nieuwe start om de Krommerijn Bokaal ook de komende seizoenen op het programma blijft staan. Voor het publiek is dit ook een mooie gelegenheid om de buurt verenigingen tegen elkaar uit te zien komen.

Tevens is het de bedoeling om deze competitie ook voor het 2e en JO19 te organiseren.

De wedstrijden (start op 1 mei '21) zullen van op de zaterdagen gespeeld worden en bestaan uit 5 rondes welke op eigen terrein gespeeld zullen gaan worden. De Finaledag voor plek 1 t/m 6 zullen op zaterdag 12 juni 2021 gehouden worden op het sportpark van SV AURORA.

Ronde 1: ZATERDAG 1 mei 2021
Nummer 3 - Nummer 4 13:00 uur
Nummer 1 Nummer 2  15:00 uur

REGLEMENT:

We spelen zodra het kan, de streefdatum is 1 mei 2021 tot en met het weekend van 12 juni 2021.

Elke wedstrijd duurt 2 x 45 min en heeft een winnaar. Bij een gelijkspel worden er direct 3 strafschoppen genomen.

Winst wedstrijd is 3 punten
Winst na strafschoppen is 2 punten
Verlies na strafschoppen is 1 punt
Verlies wedstijd is  0 punten

Wedstrijden worden geleid door officiële KNVB scheidsrechters, NIET door club c.q. eigen scheidsrechters. De thuisspelende vereniging draagt zorg voor de scheidsrechter.

Alleen geregistreerde spelende leden van eigen vereniging kunnen deelnemen. Nieuwe leden per seizoen ‘21/’22 zijn niet toegestaan.

Er mag onbeperkt doorlopend gewisseld worden.

Direct rood of 2x geel in 1 wedstrijd ( dus rood) is de eerstvolgende wedstrijd geschorst. Clubs zijn zelf verantwoordelijk om de desbetreffende speler(s) niet op te stellen de eerstvolgende wedstrijd. Overige gele kaarten worden verder niet bijgehouden of geregistreerd.

Mochten beide verenigingen gelijkende kleuren hebben qua tenue, dan speelt de thuisvereniging in zijn eigen tenue en zorgt de bezoekende vereniging voor een reserve tenue.

Wedstrijden mogen onderling geruild worden of eventueel verplaatst worden naar een andere datum, zolang alles maar voor het finale weekend van 12 juni 2021 is gespeeld.

Na de halve competitie zal de stand worden opgemaakt voor het finale-weekend.

De nummers 1 en 2 spelen de finale, nummers 3 en 4 spelen tegen elkaar alsmede de nummers 5 en 6. Iedere vereniging zal dus in totaal 6 wedstrijden spelen. De stand in de poulewedstrijden zal bepaald worden door:

1. Aantal punten
  2. Onderling resultaat