JO19 EN JO16 SLUITEN CORONASEIZOEN '20-'21 AF MET ONDERLING TOERNOOI EN BBQ!

JO19 1 250Vandaag zaterdag 29 mei 2021 was de afsluiting van dit nare "corona" seizoen. Een seizoen om snel te vergeten en wat we hopelijk nooit meer hoeven mee te maken. In september en begin oktober hebben we nog 7 wedstrijden kunnen spelen, waarvan 3 beker en 4 competitiewedstrijden. Vanaf half oktober was dat afgelopen en hebben we tot en met mei getraind met de JO16 en JO19. Op vrijwel iedere zaterdag speelden we in een mixed-team, jo19 en jo16 dus door elkaar, wekelijks een onderlinge wedstrijd. Veel van deze wedstrijden stonden onder de bezielende leiding van scheidsrechter Hans Meijer.

Tot half mei hebben we dit volgehouden, met een korte winterstop in januari. Op deze manier konden de boys toch wekelijks vaak twee keer trainen en op zaterdag hun wedstrijdje spelen. In het begin was de motivatie nog hoog, maar naar mate het langer duurde werd dit minder en werd de groep ook wat kleiner om nog met 11 tegen 11 te kunnen spelen.

Om dit competitieloze seizoen toch nog enigszins spetterend af te sluiten, speelden we vandaag met een vrijwel voltallige groep een onderling toernooi en sloten we dit af met een hapje en een drankje.

Deze middag en avond was erg geslaagd,wij willen als trainers en leiders de spelers bedanken voor hun inzet op de trainingen en wedstrijden op zaterdag. Verder ook iedereen bedankt die op welke wijze dan ook betrokken zijn geweest bij deze teams.

We kijken met smart uit naar jet komende seizoen !!!!!

JO19 1a

JO19 2b