Brandbrief van het Bestuur.

Brandbrief                   Brandbrief                   Brandbrief                   Brandbrief

Plaatje Brandbrief 1Beste Auroreanen,

De meesten van jullie zullen nog (na)genieten van een welverdiende vakantie. Als bestuur zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Als alles goed gaat met het tegenhouden van het coronavirus starten we in september. Onze vereniging draait alleen goed als iedereen bereid is een deel van zijn vrije tijd in te zetten voor s.v. Aurora. Wij zijn natuurlijk erg trots op en blij met alle vrijwilligers die dit al jaren doen of hebben gedaan.

Waarom deze ‘brandbrief’?   Diverse vaste krachten, die zich jarenlang hebben ingezet voor onze vereniging, hebben aangegeven met ingang van komend seizoen te zullen stoppen. We hebben daarom met spoed nieuwe verse krachten nodig om goed voorbereid aan de start te staan van het nieuwe seizoen. Sommige van jullie zullen zeggen dat we deze oproep al eerder hebben gedaan in de laatste twee jaarvergaderingen! Dat klopt maar helaas moeten we constateren dat dit tot op heden niet heeft geleid tot nieuwe vrijwilligers. Als zich geen leden aanmelden voor cruciale en belangrijke functies kunnen wij als bestuur niet voldoen aan het goed besturen van s.v. Aurora!

Om jullie een overzicht te geven van belangrijke vacante functies hierbij een kort overzicht:

• De barcommissie zoekt mensen om samen een nieuw team te starten en te zorgen dat we op zaterdag en zondag alsmede de trainingsavonden voorzien worden van een hapje en een drankje.
  • De sponsorcommissie zoekt leden om de belangrijke taken beter te kunnen verdelen.
  • Het 1e elftal is op zoek naar een vaste grensrechter of een groepje van vaste grensrechters die dat samen om en om doen in een roosterverband.
  • Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar een wedstrijdsecretaris (jeugd en senioren) die alle wedstrijden en de planning daarvan in goede banen leidt.
  • Voor de jeugd hebben we een scheidsrechtercoördinator nodig die ervoor zorgt dat alle wedstrijden voorzien zijn van een scheidrechter.

We zijn dus op zoek naar mensen die een stapje extra willen zetten en niet wachten tot anderen iets doen. Zo kunnen we samen met de reeds aanwezige vrijwilligers onze mooie vereniging draaiende houden. Alleen dan kunnen we ervoor zorgen dat voetballen bij Aurora mogelijk blijft voor onze kinderen en voor onszelf.

Mocht je na het lezen van deze “brandbrief” interesse hebben in één van de genoemde vacante functies, neem dan op korte termijn contact met ons op. We zien ook uit naar leden / ouders met andere talenten die je wilt inzetten voor onze vereniging. Natuurlijk zorgen wij voor een zorgvuldige overdracht zodat je niet in het diepe hoeft te springen.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van het lezen van deze brief dan kun je deze natuurlijk aan ons stellen.

Verder liggen er in en om de kantine nog veel klussen te wachten waarvoor jullie hulp noodzakelijk is.

Leg deze brandbrief niet naast je neer, maar reageer naar het bestuur om onze vereniging in leven te houden. WIJ zijn immers samen Aurora!

Namens Wijbe(+31620393797), Tom (+31652085611), Ton (+31651067820 en Egbert (+31655831051)