Betalen? Alleen nog met de PIN!

Pinnen200aVanaf 1-8-2021  gaan we volledig over op pinnen en kan er dus alleen nog maar betaald worden door middel van pinnen.
De club kiest hiervoor om een aantal redenen:

1. Snel, gemakkelijk en simpel! Vrijwel iedereen is in het bezit van een bankpas en de pinapparaten bij S.V. Aurora zijn ook geschikt om contactloos te betalen. Pinbetalingen gaan in de regel ook sneller dan contante betalingen.
  2. Veiligheid, omdat er geen contant geld meer is in de kantine wordt het werken voor de vrijwilligers in de kantine veiliger.
  3. Tijdswinst, het kost vrijwilligers relatief veel tijd om kasgelden klaar te leggen, te tellen en af te sluiten. Al deze stappen hoevenna het overgaan op alleen pinbetalingen niet meer genomen te worden.
  4. Uitbannen van kasverschillen, door over te gaan op alleen nog maar pinbetalingen zullen er vrijwel geen verschillen(zowel over als tekort) meer zijn.

Pinnen