Grote clubactie 2021 is weer van start gegaan.

Social Media Wij doen mee 2021 200Grote clubactie 2021 is weer van start gegaan.

Afgelopen zaterdag is de Grote Clubactie van start gegaan. SV AURORAl doet ook dit jaar weer mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen.
Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat!

Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,-.

De verkoper/ster zal U vragen om uw gegevens in te vullen in het lotenboekje van de verkoper. Middels een automatisch incasso wordt het bedrag voor uw lot(en) afgeschreven. Op dit afschrift staat ook uw lotnummer.

Dit jaar kunnen mensen loten kopen met hun mobiel door het scannen van een QR code. Ook kan je een whatsapp sturen, waarmee ze direct een lootje van jou kunnen kopen via je persoonlijke verkooppagina.

Het werkt super eenvoudig dus we hopen dat iedereen een steentje wil bijdragen.

Woensdag 8 december is de trekking.
We hopen dat U onze jeugdleden en onze vereniging wilt helpen door zoveel mogelijk loten bij ze te kopen.

Delen van dit bericht wordt zeer op prijs gesteld!

Social Media Wij doen mee 2021 700