Geef SV AURORA je stem bij Rabo Clubsupport

Rabo ClubSupport 2SV AURORA doet weer mee aan de Rabo Clubsupport van Rabobank Rijn en Heuvelrug.
We zouden het als club erg waarderen als iedereen familie, vrienden en kennissen vraagt om op ons te stemmen. Hoe meer stemmen wij ontvangen, hoe hoger het sponsorbedrag is dat wij ontvangen. Vorig jaar mochten wij door jullie hulp bijna € 2.000,- ontvangen, waarvoor onze dank.

Ons doel

Van deze tegemoetkoming willen we materialen aankopen voor onze jeugdspelers. Hierbij te denken aan ballen, doelen en shirts.. Daarnaast worden er aan het eind van het seizoen diverse activiteiten georganiseerd voor onze jeugdspelers.

De stemperiode loopt van 4 tot 25 oktober 2021. Stemmen doe je via de Rabo-app of als je bent ingelogd op de Rabobank-website. De leden van de Rabo Rijn en Heuvelrug bepalen hoe het totale sponsorbedrag onder de deelnemers wordt verdeeld.

Hoe kan ik stemmen?

• Door in te loggen op de Rabobank bankieren app. (Mobiel of inloggen op de website).
  • Druk op ‘service'
  • Druk op ‘Lidmaatschap’
  • Druk op ‘Rabo clubsupport’
  • Druk op ‘’stemmen’
  • Selecteer je favoriete verenigingen.
  • Verdeel je 3 stemmen over je geselecteerde verengingen.

Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen.

Alvast dank voor jullie bijdrage en de eventuele bijdrage van jullie familie, vrienden en kennissen!

Namens het bestuur

Rabo clubsupoort 1 700