Verslag DVSA 1 - AURORA 1

DVSA AuroraVerslag DVSA 1 -AURORA 1 1-3
Zaterdag 2 oktober '21

AURORA speelde deze wedstrijd met rouwbanden ter nagedachtenis aan Wim Dijkman die afgelopen vrijdag plotseling overleed. Wim was jeugdleider en scheidsrechter bij de jeugdwedstrijden van AURORA. Na 1 minuut stilte begon de wedstrijd tegen DVSA .

DVSA begon voortvarend maar het was AURORA dat al snel op voorsprong wist te komen. Een mooie voorzet van Ferdi Vermeulen bereikte Jeffrey Renzenbrink die de bal direct in het doel schoot. Kort daarna ging Ferdi Vermeulen op de keeper af maar deze wist zijn schot met de voet te keren. Ook Hans Meijer kreeg een kopkans maar vond de keeper ook op zijn weg. Na de kansen van AURORA begon DVSA iets terug te doen. Eerst volgde een schot net naast de kruising, en kort daarna wist keeper Tom Klever een gevaarlijk schot tot corner te verwerken. In de laatste fase van de eerste helft kreeg AURORA volop kansen . Aan de noodrem moest er getrokken worden toen Milton van Dam alleen richting het Amenrongense doel kon opstomen . De vrije trap rand strafschopgebied leverde niets op.

Na rust probeerde DVSA zich terug te knokken het werd daarbij geholpen door de scheidsrechter die floot voor een overtreding van een AURORA verdediger in het 16 meter gebied. Protesten van AURORA veranderde de beslissing niet, de penalty werd dan ook benut. De thuisclub geloofde er weer in maar dat keek alweer snel tegen een achterstand aan. Een vrije trap van Sander de Bruin werd op prachtige wijze vallend binnen gekopt door Folkert de Jong. AURORA nam het heft in handen en kreeg via Milton van Dam, Jeffrey Renzenbrink en Roel Oudshoorn kansen om de voorsprong te vergoten. Dat gebeurde 10 minuten voor het einde nadat Hans Meijer vanaf de achterlijn de bal terug legde op de inkomende Ferdi Vermeulen. Met een daverend schot schoot hij AURORA naar de 1-3. AURORA speelde de wedstrijd verder uit zonder in gevaar te komen. Het laatste wapenfeit van DVSA was een vrije trap rand 16 meter maar dit schot werd gepakt door Tom Klever. Tevreden konden de spelers en staf de kleedkamer gaan opzoeken.

Kijk hier voor de wedstriijdfoto's.

Scoreverloop:
4) 0-1 Jeffrey Renzenbrink
55) 1-1
65) 1-2 Folkert de Jong
83) 1-3 Ferdi Vermeulen

Opstelling AURORA:
Tom Klever, Pepijn van de Poel (45. Mik van Lunsen), Bas de Bruin, Thijs van de Brink, Folkert de Jong, Roel Oudshoorn, Hans Meijer, Milton van Dam, Jeffrey Renzenbrink, Ferdi Vermeulen, Sander de Bruin (83. Gilles Vernooij).