Kromme Rijn Competitie '21-'22 vernoemd naar Hans van Echtelt.

HansvEchteltOp initiatief van SV AURORA werd in het seizoen '12-'13 en '14-'15 Kromme Rijn Competitie opgezet. Destijds speelde op BUNNIK '73 na alle andere Krommerijn verenigingen op de zondag in één wedstrijd poule van de KNVB. De wedstrijden die de Krommerijn verenigingen onderling speelde waren input voor de strijd om de KROMME RIJN BOKAAL. Wethouders van de Gemeente Houten en Bunnik vonden dat een mooi moment om de BOKAAL ter beschikking te stellen welke door de Wethouders werden uitgereikt na afloop van de laatste onderlinge wedstrijd.

Inmiddels spelen  alle  Krommerijn   verengingen, op verzoek van de voorzitters, in een competitie. Een prachtig moment om de strijd om de Kromme Rijn Bokaal weer op te starten, een competitie in een competitie.
Gemeente Wijk bij Duurste was bereid om de Bokaal beschikbaar te stellen maar doordat de Utrechtse Sportkrant  ook de strijd om de Kromme Rijn Bokaal wilde volgen is er overleg geweest met het Bestuur van SV AURORA. In goed overleg is besloten dat de Utrechtse Sportkrant in de 5 wekelijkse krant en op haar website de Kromme Rijn Competitie onder de aandacht gaat brengen. Op de website van SV AURORA  wordt het programma, uitslagen en stand ook bijgehouden.
Oud sportjournalist Hans van Echtelt, samen met een oud collega dragen zorg  voor verslagen van de wedstrijden  op de website van Utrechtse Sportkrant..
Tevens heeft Utrechtse Sportkrant de "KROMMERIJN  BOKAAL"  vernoemd naar Hans van Echtelt  en zal deze de naam "HANS VAN ECHTELT CUP" dragen. De Cup zal door Hans van Echtelt aan het winnende team op sportpark in Werkhoven worden uitgereikt.
SV AURORA wenst alle Krommerijn verenigingen veel succes.

Krommerijn Competitei AURORA site.
Utrechtse Sportkrant "HANS VAN ECHTELT CUP".

HansvEchtelt800
Logo AURORA kleur 1 150x180