Algemene Leden Vergadering

AVL 1 200Gisterenavond vond in het clubhuis  de Algemene Leden Vergadering (ALV)  plaats. Nadat vorig jaar de ALV digitaal plaatsvond konden de leden nu weer lijfelijk aanwezig zijn bij deze vergadering.
Voorzitter Wijbe Douma opende de vergadering en gaf een terugblik op het vorige seizoen vervolgens gaf penningmeester Ton van Dam  inzicht in de financiĆ«le stukken van onze vereniging.  De begroting en het  contributievoorstel kreeg van de aanwezige leden, goedkeuring.

De sponsorcommissie o.l.v. Martijn van Impelen presenteerde haar plannen voor de toekomst en is o.a. erg druk met het vinden van nieuwe kleding- en bordsponsers
Vooruitlopend op de discussie "Wij zijn AURORA" kwam voorzitter van de Jeugd van SV AURORA Tom van Elst aan het woord die een positief beeld schertste van de huidige situatie bij de Jeugd.  Hij benoemde m.n. de Jeugdleiders en trainers die veel vrijwillig werk verrichten voor de Jeugdteams. Aandachtpunten  werden wel gelegd bij het betrekken van de ouders van de Jeugdleden om deze aan te laten haken bij de vele vrijwilligerstaken. Eerder had het Jeugdbestuur i.s.w.m. Bunnik Beweegt een workshop gehouden waarin naast dit punt vele andere zaken werden besproken die op verenigingsniveau spelen.
Dit was tevens een aanzet voor de discussie "Wij zijn AURORA" en wat betekent dit heden ten dage? Na een intro door Egbert Molenaar kwam er een prima discussie op gang.
Het "wij zijn Aurora" kreeg een positieve boost waar we ons vrijwilligers beleid op voort kunnen bouwen, aldus een  "Tweet" van voorzitter Wijbe Douma.
Bij de sluiting bedankte Wijbe alle aanwezigen voor hun aanwezigheid en deelname aan deze discussie.

Tweet Wijbe

AVL 400 1 AVL 400 2