Verslag AURORA JO19-1 - HERCULES JO19-4

64e Joris
   62e, 80e en 89e
Eindstand 1 - 6

JO19-1 AFGEDROOGD NA WANPRESTATIE TEGEN HERCULES!!:

Vandaag begon de start van de 2e fase, oftewel de start van de competitie. De 1e fase was een bekerpoule en de 2e dus het begin van de competitie.
Zonder Thijs (1e) en Niel (knie), begonnen we aan deze wedstrijd. Wel waren er wat lichte klachten bij Lars, Luuk en Chris, dus dat was afwachten hoe ze de wedstrijd zouden doorkomen.

Voetballend hebben Onze mannuh in de eerste fase van de bekerronde aardige wedstrijden gespeeld, met af en toe prima positiespel en voetbal in het algemeen. Echter in de omschakeling en bij spelhervattingen worden er nog te vaak fouten gemaakt. Doel en afspraak was dan ook vanaf nu daar meer op te focussen en ook bij balverlies sneller druk te zetten op de tegenstander om zo snel mogelijk weer in balbezit te komen.
Alle goede bedoelingen ten spijt vandaag, want vanaf de aftrap was het eenrichtingsverkeer richting ons doel. Niet dat Hercules nou zo geweldig speelde, maar wij konden als team de bal amper in de ploeg houden. Vrijwel geen enkele pass kwam aan bij een medespeler, te hard, te zacht of gewoon regelrecht in de voeten van de tegenstander. Het was niet om aan te zien. Bovendien liepen velen weer uit hun positie zodat er totaal geen samenhang was binnen het team. Complete chaos en geen organisatie. Het was geheel aan de niet geheel fitte , keeper, Luuk te danken dat we niet met een monsterscore met de rust al aan de thee gingen. Maar met een 0-3 tussenstand mochten we ons heel diep schamen. Na 45 minuten spelen, hebben wij slechts een keer op doel kunnen schieten. Dramatisch slecht dus.

De tweede helft zou en moest dus beter, met een paar verse krachten erin, Chris, Paul en Maks, zouden we er misschien nog wat van kunnen maken.
Maar ook nu was het weer complete chaos en zat er totaal geen voetbal in. Wat de oorzaak was dat we vandaag totaal niets hebben kunnen laten zien is een groot raadsel. Na een behoorlijke 1e fase, was het team vandaag heel, maar dan ook heel diep door hun hoeven gezakt en zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden, willen we op zijn minst nog een bescheiden rol gaan spelen binnen deze 3e klasse. Een klasse, eigenlijk, Aurora onwaardig, maar als we zelfs hier geen potten kunnen breken, moeten we voorlopig maar niet te veel naar boven gaan kijken. Joris wist aan alle ellende nog de eer te redden door halverwege de tweede helft de eretreffer te maken. Snel vergeten deze wedstrijd en hard trainen zodat we op 13 november er weer staan, alhoewel deze datum niet veel goeds voorspelt.
Mannuh, volgende wedstrijd succes!!

Opstelling: Luuk, ( 46e Maks)  Lars, ( Cas 46e) Tim, ( Lucas 30e) Leon, Sverre, Martin, Lucas, Tijn Thijmen , Joris, ( 46e Chris) en Ilaj.

Hercules 1

Hercules 2