Verslag FC DE BILT JO19-3 - AURORA JO19-1

2e helft
47e  Joris
Eindstand 2 - 2

JO19 SPEELT VOOR SINTERKLAAS EN GEEFT WINST IN BLESSURETIJD UIT HANDEN!!:

Vandaag speelden wij uit bij FC De Bilt, zonder training in de benen, was het afwachten hoe deze wedstrijd zou gaan lopen. Zonder Chris, zeker nog 8 weken uit de roulatie, en Niel en Lars, begonnen we aan deze wedstrijd. Het was regenachtig en waterkoud. We mochten op een achteraf veld spelen, wat lekker glad was door de vele regen van afgelopen week.
Thijs was er bij met Lucas, zodat we in ieder geval wisselmogelijkheden hadden. Ik zal de randverschijnselen achterwege laten, maar de voorbereiding op deze wedstrijd was allerbelabberdst.
Het zou dan ook tekenend zijn voor het verloop van de wedstrijd.

Het begin ging gelijk op waarbij wij wel de beste kansen kregen. Bij de tegenstander was alleen de rechtsbuiten een gevaar, maar Sverre kon hem redelijk in bedwang houden.
Verder grossierden wij vooral in heel veel foute passes en waren we wederom in de omschakeling niet alert genoeg. Het veldoverwicht wat wij hadden werd heel slordig uitgespeeld, waardoor we de tegenstander nooit echt in problemen konden brengen. Met iets meer rust en precisie in ons spel hadden we mogelijk al vroeg de score kunnen openen. Nu was het Ilaj die vlak voor rust eindelijk wist te scoren en ons zo met een 0-1 voorsprong aan de thee bracht.

De tweede helft begon heel goed, in de tweede minuut wist Joris te scoren vanuit een voorzet met zijn hoofd en hadden we een mooie marge van 2 doelpunten. Wie dacht dat wij de wedstrijd dan rustig zouden uitspelen, kwam bedrogen uit. Het spel van onze kant bleef uiterst rommelig. Totaal geen rust en ongelofelijk veel balverlies. Iedere tweede bal was voor de Bilt en in de omschakeling waren we steeds te laat. Het was dat de tegenstander nog beroerder was, anders was ons slordige spel al lang afgestraft.
Ondanks dat het spel niet om aan te zien was, kabbelde de wedstrijd naar het einde en dachten we de drie punten mee te nemen. We kwamen echter bedrogen uit, want het venijn zat hem in de staart. Eerst was het Tim, die zicht liet provoceren en met geel kon vertrekken. Zo moesten we de laatste 10 minuten met 10 man verder. Niets aan de hand zou je zeggen, maar de organisatie was een ramp in deze fase. Het was totale chaos en vlak voor tijd vloog de aansluitingstreffer binnen. De gastheren roken zelfs nog bloed en zette alles op alles om nog een punt te stelen en in de allerlaatste seconde wisten ze de gelijkmaker te scoren. Schande met dit resultaat en diep beschamend dropen de mannuh af. Hier zijn geen woorden voor……..
Mannuh succes volgende wedstrijd!

Opstelling: Luuk , Martin, Lucas, Leon, Sverre, ( Tim45e)  Ilaj, Thijs,  Tijn, Cas,( Lucas 55e) Joris, Thijmen.

Bilt 1

Bilt 2