Nieuwjaarswensen 2022

nieuwjaarVoordat wij elkaar weer zien

Het jaar 2022 is begonnen en om ons heen hoorden we en lazen we hoopvolle berichten.

Wij (Egbert, Ton, Tom en Wijbe) wensen jullie alle goeds op het gebied van gezondheid, vriendschap, relatie, sportiviteit en zin-vol leven.

Laten we voor en met elkaar een extra stapje zetten in het gevoel “WIJ zijn Aurora”. Tijdens de ALV hebben we hiertoe afspraken gemaakt en beloftes gedaan.

Ingrijpend was het verlies van twee Auroreanen, Wim Oostveen en Wim Dijkmansterren
De familie heeft de warme arm van ons gevoeld en dat heeft hen goed gedaan.

2021 was weer een jaar van zorg voor elkaar. Ondanks alle C-beperkingen hebben wij er bij Aurora alles aan gedaan om met elkaar te sporten, voor elkaar te zorgen en elkaar te ontmoeten. Ook in 2022 zullen we extra attent zijn om er voor elkaar te zijn en het echte verenigingsleven op te pakken. Zorg goed voor je gezondheid en conditie.

We hebben het voetbalgebeuren nog niet kunnen evalueren. De afgelopen wedstrijden/competities en de voortgang ervan geven stof tot vooruit denken.Champagne Popping PNG Clipart
Wat vinden we van de combinatie van jeugd en seniorenvoetbal  op zaterdag?
Hoe ervaren we de competitie op zondag en het SVA ?
Kan en wil ons eerste elftal zijn plekje behouden in de vierde klas?
Zijn er nog kampioenschappen te verwachten bij de jeugd en de senioren?
In de maand januari denken we hierover na en denken we vooruit. Jullie worden benaderd en gehoord!

De sponsorcommissie en barcommissie en activiteitencommissie hebben alweer goede initiatieven genomen om sv Aurora extra leven in te blazen…..Steeds meer jongere leden zien het belang van hun bijdrage aan ons cluppie.
oliebollenAls ook alle leden nog dat extra stapje zetten in wedstrijdfitheid en in het Auroragevoel dan kunnen we in de maand mei de vruchten plukken met allerlei festiviteiten.

We blijven zorg-saam bij het terugdringen van de besmettingen en we hopen dat het publiek bij de wedstrijden en de trainingen en het gezellige clubleven binnen afzienbare tijd weer de boventoon voert bij Aurora. Zorg dat je er klaar voor bent!

Ton, Tom, Egbert, Wijbe