Afdrukken

Van de Penningmeester

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Clubcollect logoBeste Auroriaan,

De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het innen van contributiegelden. Doorgaans is het innen van contributie een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken.

Vanaf dit jaar zullen we dan ook gaan werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen. Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je persoonlijke gegevens aan kunt passen.

Hoe werkt het precies?
Vanaf dit seizoen ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail, sms of per brief.
Leden die een automatische incasso hebben afgegeven hoeven niks te doen, dan is deze mail een kennisgeving van inning.
Bij te laat betalen en stornering (alleen  bij een automatische incasso) worden er extra kosten in rekening gebracht. Die worden verhaald op het desbetreffende lid.

Delen van gegevens.
Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciƫle doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Wij zijn erg blij met deze stap.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van SV Aurora 

spaarpot