Wedstrijdverslag DEV DOORN 1 - AURORA 1

DEVAURDEV DOORN 1 – AURORA 1 3-2
Dinsdag 29 maart 2022

Na de kansloze nederlaag van afgelopen zaterdag tegen koploper VVA Achterberg stond nu een volgende wedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst, DEV DOORN.

De aanwezige AURORA supporters zagen een totaal ander AURORA dan afgelopen zaterdag. AURORA schoot uit de startblokken met een fraai doelpunt binnen 10 seconde gemaakt door Jeffrey Renzenbrink op aangeven van Roel Oudeshoorn. Wat een begin van de wedstrijd en nog voordat de spelers van DEV DOORN van de schrik bekomen waren lag de bal opnieuw in het doel. Een strakke voorzet van Folkert de Jong bereikte de vrij staande Jeffrey Renzenbrink die daarna zijn tweede doelpunt van de avond maakte. DEV DOORN was het even helemaal kwijt en AURORA creëerde daarna een aantal kansen die voor gevaar zorgde. Het eerste serieuze schot op het doel van AURORA kwam na een half uur spelen maar ging hoog over het doe van Tom Klever. Bij de daarop volgende aanval lag de bal plotseling in het doel van AURORA. Dat was een tegenvaller voor AURORA dat tot dan toe het betere van het spel hadden. Kort daarna haalde Sander de Bruin van grote afstand uit op het doel van DEV DOORN. De keeper kon met een uiterste inspanning de bal uit zijn doel houden. De1-3 lag daarna op de schoen van Jeffrey Renzenbrink die van dichtbij de bal naast het doel ziet gaan. Geen 1-3 maar kort daarna wel de 2-2 op het scorebord. Een hard ingeschoten wordt door keeper Tom Klever gestopt maar de rebound wordt op slag van rust in het doel gewerkt.

Na rust een sterker DEV DOORN dat na het gelijkspel van afgelopen zaterdag tegen SCHALKWIJK zaterdag niet opnieuw puntenverlies kon permitteren. Eerste kans was desalniettemin voor Hans Meijer die uit een corner rakelings over het doel kopte. Tom Klever voorkwam dat de thuisploeg na en snelle aanval op voorsprong zou komen. Na een uur spelen lukte dat de thuisploeg alsnog. Ingeleid door balverlies in de verdediging van AURORA valt de bal voor de voeten van een DEV DOORN speler die daarna makkelijk kan scoren. AURORA probeerde daarna de gelijkmaker op het scorebord te krijgen maar dat lukte niet meer mede doordat de thuisploeg al in een zetel zat en de wedstrijd met deze stand wilde uitspelen. Een incident tussen de grensrechter van DEV DOORN en de scheidsrechter die de grensrechter van het veld stuurde was het enige wapenfeit voor het einde van deze toch wel heerlijke wedstrijd. Dat AURORA geen wedstrijdpunt mee wist te nemen naar Werkhoven was erg jammer want gezien het spel uit met name de eerste helft had dat wel tot de mogelijkheid kunnen behoren.

Scoreverloop:
1) 0-1 Jeffrey Renzenbrink
6) 0-2 Jeffrey Renzenbrink
31) 1-2
45) 2-2
58) 3-2

Opstelling AURORA:
Tom Klever, Folkert de Jong, Lucas van Leeuwen, Mike van Lunsen, Pepijn van der Poel (80. Luuk Pronk), Thijs Mulder, Milton van Dam, Roel Oudshoorn, Sander de Bruin (65. Ruben van de Hoeven), Jeffrey Renzenbrink (45. Pieter Dirk Zuijderduijn), Hans Meijer.