Selectie trainer gezocht!

Trainer gezocht 2Selectie Trainer SV Aurora (Zaterdag West 1; 4e klasse I)

Vereniging : Voetbalvereniging s.v. Aurora is een gezellige amateurvoetbalvereniging uit Werkhoven,

met circa 250 voetballende leden waaronder ook dames en meisjes, met sportieve ambities. Het huidige 1e elftal is een stabiele 4e klasser en de doelstelling voor de komende jaren is om zich daar te handhaven. Dit maakt het mogelijk om wedstrijden te spelen tegen veelal elftallen uit de nabije regio.
Daarnaast is de doelstelling van de club ook dat alle leden met plezier en naar tevredenheid voetballen, prestatie leveren naar beste kunnen, waarbij wel gericht wordt gewerkt aan het ontwikkelen en verbeteren van de individuele en teamprestatie.

Algemene vereisten :

• Diploma TC III
  • Goede en duidelijke tactische bespreking, inzicht en coaching;
  • Duidelijke en leerzame oefenstof zowel op team als individueel niveau;
  • Goede communicatieve en contactuele vaardigheden;
  • Flexibel, zelfkritisch;
  • Het geven van trainingen aan de selectie conform het contractueel overeengekomen; aantal uren per week (dinsdag en donderdag);
  • Het coachen van het 1ste elftal tijdens wedstrijden op zaterdag;
  • Je vind normen en waarden belangrijk;
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen;

Aandachtspunten :

• Prestatiegericht, iets willen bereiken
  • Spelers individueel en in teamverband ontwikkeling door laten maken
  • Aandacht en luistervermogen voor (individuele) wensen en mogelijkheden van de spelers. De trainer heeft het eindwoord, maar moet wel zorgen voor begrip en draagvlak voor zijn besluiten
  • Geven van zichtbare aanwijzingen ter verbetering van het spelvermogen van de spelers en het team (in trainingen en bij competitiewedstrijden).
  • Zorgdragen voor een goede afstemming met trainer / leider van het 2e elftal over spelers (ontwikkelingsmogelijkheden en opstelling). Aandacht voor betrokkenheid en bijdrage van dit deel van het selectie-elftal
  • Overleg met de jeugd technische commissie over de doorstroom van jeugdspelers naar de selectie (selectie op capaciteiten en mogelijkheden)

Als jij jezelf in dit profiel herkend en wil je met ons de uitdaging voor volgend seizoen aangaan vragen we jou te reageren middels het insturen van je cv. met daarbij een eventuele salarisindicatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l. Je kunt natuurlijk ook direct contact op nemen met Egbert Molenaar (06‐55831051) voor verdere informatie of om de mogelijkheden te bespreken.

We zien je reactie graag tegemoet,

Bestuur SV Aurora februari 2022

Trainer gezocht 2