Verslag HDS 1 - AURORA 1

HDSAURHDS 1 – AURORA1 8-1
Zaterdag 14 mei 2022

Vanmiddag trad AURORA aan met de gedachte dat het hier een goed resultaat zou moeten gaan behalen om een plek in de 4e Klasse te kunnen behouden.

Tegenstander HDS dat 1 punt boven AURORA op de ranglijst stond wilde dat natuurlijk ook . Het kon dus een spannende wedstrijd worden. Tijdens de midweekse wedstrijd was keeper Tom Klever geblesseerd geraakt en zijn vervanger was Aron van de Berg. De “hulp troepen” van de afgelopen wedstrijden waren er niet bij en begon AURORA aan een moeilijke klus.
Binnen no-time keek AURORA tegen een flinke achterstand aan en kwam dit in het verdere verloop van de wedstrijd niet meer te boven. Het werd maar liefs 8-1 tegen een veel beter HDS. AURORA liet zich veel te gemakkelijk naar de slachtbank leiden. In het seizoen ’16-’17 leed AURORA uit bij Zwaluwen Vooruit ’11 ook een dergelijk nederlaag, die wedstrijd moesten we toe maar snel vergeten in de hoop dat een dergelijke nederlaag niet of nooit meer voor zou komen. Het overkwam AURORA dus toch weer op een cruciaal moment van de competitie. Over de wedstrijd dan nog kort dat Jeffrey Renzenbrink nog wist te scoren voor AURORA maar dat HDS heer en meester was tijdens deze wedstrijd.

Hopelijk komt het besef bij de spelersgroep dat het de komende drie wedstrijden tot het uiterste zal moeten gaan om degradatie te voorkomen. Een wedstrijd spelen zoals afgelopen zaterdag is dan niet meer moegelijk. Te beginnen bij de wedstrijd aankomende zaterdag thuis tegen SVF.

Wedstijdfoto's kijk hier.

Scoreverloop:
9) 1- 0
16) 2-0
21) 3-0 strafschop
30) 3-1 Jeffrey Renzenbrink
31) 4-1
45) 5-1
49) 6-1
76) 7-1
78) 8-1

Opstelling AURORA :
Aron van de Berg, Ronald van der Tol (45. Pepijn van der Poel), Thijs van de Brink (45. Brian Terpsgtra), Mike van Lunsen, Ruben van de Hoeven, Thijs Mulder, Ferdi Vermeulen, Roel Oudshoorn, Pieter-Dirk Zuijderduijn (82. Milton van Dam), Jeffrey Renzenbrink, Koen Huisman (58. Sander de Bruin).