Verslag CANDIA '66 1 - AURORA 1

CANAURVerslag CANDIA ’66 1 – AURORA 1 7-1
Zaterdag 28 mei ‘22

Ja, wat valt er nog te zeggen over deze wedstrijd? Dachten we dat we het ergste hadden gehad na de nederlaag van enkele weken geleden uit bij HDS (8-1) was het vanmiddag weer raak.

Opnieuw was AURORA niet opgewassen tegen CANDIA ’66 dat net als HDS een gemakkelijke middag kreeg. Met de rust keek AURORA al tegen een 3-0 achterstand aan en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. In de tweede helft wist Pieter-Dirk Zuijderduijn nog te scoren met een toch wel knap doelpunt. Een korte opleving want de thuisploeg scoorde daarna er rustig op los. Fijne herinneringen aan zijn debuut in het eerste elftal van AURORA van de jonge O19 keeper Luuk van den Broek zal hij niet overgehouden hebben. Ondanks de vele tegendoelpunten wist Luuk met een paar prima reddingen een nog grotere uitslag te voorkomen. Nog een speler van O19, Tijn van de Brom maakte zijn debuut maar ook hij zal geen goede herinneringen aan deze wedstrijd bewaren.

Volgende week speelt AURORA haar laatste wedstrijd van deze competitie thuis tegen DVSA en laten we hopen dat AURORA zich revancheert en thuis thuispubliek eens verwend met een mooi slot van deze voor AURORA moeizame competitie ’21-’22.

Wedstrijdfoto's kijk hier.

Scoreverloop:
2) 1-0
10) 2-0
26) 3-0
49) 4-0
54) 4-1 Pieter-Dirk Zuijderduijn
60) 5-1
62) 6-1
65) 7-1

Opstelling AURORA: Luuk van den Broek, Pepijn van der Poel, Chris van de Lingen (45. Bas de Bruin), Mike van Lunsen, Ruben van den Hoeven, Koen Huisman, Ferdi Vermeulen (70. Tijn van de Brom), Roel Oudshoorn, Thijs Mulder (45. Pieter-Dirk Zuijderduijn), Sander de Bruin (70. Milton van Dam), Jeffrey Renzenbrink.