Afdrukken

Conner van der Werf nieuwe trainer SV AURORA.

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

Trainer ConnervdWerf 300Vanavond tekende Conner van der Werf het contract dat hem verbindt aan de selectie van SV AURORA voor het komende seizoen.  De in IJsselstein woonachtige 31 jarige trainer die afgelopen seizoen de selectie van SV AUSTERLITZ onder zijn hoede had komt naar Werkhoven om zijn ambitie na te streven. Hij hoopt van AURORA een stabiele vierde Klasser te maken.

Nieuwe trainersstaf.
Conner van der Werf stopte op jongere leeftijd door een blessure met het voetbal en begon zijn opleiding als trainer. Na een trainerschap bij VVIJ uit IJsselstein is hij daarna actief geweest bij PVCV uit Vleuten waar hij als technisch jeugd coördinator en trainer van O23 is geweest. Vervolgens is hij teruggekeerd naar VVIJ waar hij als assistent trainer van de zondag selectie werkzaam was . Ook is hij sinds enige jaren werkzaam bij de KNVB als talenten voor Jeugdspelers.
Zijn assistent wordt oud eerste elftalspeler Gilles Vernooij die AURORA van binnen en buiten kent en tevens gaat beginnen aan zijn trainersopleiding bij de KNVB.
Met deze jonge staf gaat AURORA het komende seizoen van start.

Elftalleider en grensrechter
Omdat de huidige leider stopt is er behoefte aan een nieuwe leider en tevens een vaste grensrechter. Heeft u interesse dan kunt u dat kenbaar maken bij onze secretaris het mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainer ConnervdWerf 800