Afdrukken

Onvergetelijke AURORADAG

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

voetbal als OranjeAURORADAG 2022
Zaterdag was het eindelijk weer zover de traditionele AURORADAG ’22  ging van start. Twee jaar hebben we de AURORADAG niet kunnen organiseren om bekende redenen.  Het weer was prachtig deze zaterdag en het thema van deze dag was  “ORANJEFESTIFAL”. Als klap op de vuurpijl was het tevens het weekend van de Nationale Voetbaldag.  

Al met al een prima dag om de AURORADAG te vieren met alle jeugd  en senioren. De Jeugd trapte af en kon zich heerlijk uitleven op het voetbalparkoers dat door het organisatieteam was uitgezet. Niet alle krachten werden er verspeeld want het penalty schieten dat later op de middag zou plaatsen vinden zat bij velen in het achterhoofd. Wie droomt er nou niet van om bij het penalty schieten een bokaal winnen. De senioren konden genieten van een BBQ en zaten later op te avond gezellig op het terras of met veel spanning de verrichtingen van het Nederlands elftal tegen Polen op het grote scherm te volgen.

Penalty schieten
Drie keepers waren aanwezig om de penalty’s te stoppen waar mogelijk. Tjitse Slot, Sietse Wieman en Aron van den Berg waren een ware plaag voor sommige deelnemer. Uit alle standen werden er ballen op de keepers afgevuurd maar het lukte uiteindelijk een aantal speelster en spelers om de keepers te verrassen. Onderstaand de winnaars.

Winnaar PenaltyBokaal 2022 NVD 11 juni 2022 300x150
Mini Sep
JO8 Corné de Heus
JO9-1 Ruben Snel
JO9-2 Job van Barneveld
JO11 Stein van de Leemkolk
MO11 Siri van Berkel
MO13 Tesa Mulder
JO13 Thijs Achterberg
JO14 Rubben Spithoven
JO16 Tom Streefkerk
JO19 Ilja Djucanovic

Nadat het veld weer keurig opgeruimd was kon iedereen onder het genot van een drankje  van de BBQ genieten die van prima kwaliteit was. Had je gedacht dat de jeugd na alle inspanningen en het eten dodelijk vermoeid zouden zijn bleek het tegen tegendeel waar te zijn. Direct gingen veel jeugd lekker nog even “pingelen” op het veld.

Jeugdleiders en trainers
Uit handen van Jeugdvoorzitter Tom van Elst ontvingen alle jeugdleiders en trainers een goed gevulde doos met lekkernijen welke mede mogelijk werd gemaakt door diverse sponsoren van Werkhovense ondernemers die we graag willen noemen en bedanken:

Bakkerij Doeleman
Landruci
Verbree
Wim Oskam fruit
Patrick en Corine van Barneveld kaas
Rijn en Weert Korenmolen
Foodmaster Werkhvoven
mand 800

Het seizoen zit erop en wij willen iedereen een fijne vakantie wensen en zien jullie graag terug bij aanvang van het seizoen ’22-’23.

Kijk hier voor de foto’s van de AURORADAG (met dank aan Anja van Impelen)