Eind statistieken 1e Elftal Seizoen '21-'22

voetbal met logo 250

Na de overwinning thuis tegen SVF wist AURORA degradatie naar de 5e Klasse te voorkomen. De laatste wedstrijd tegen DVSA werd niet gespeeld omdat DVSA, dat inmiddels gedegradeerd was, niet kwam opdagen. Trainer Harorld Valkenburg, die zijn trainerscarrière voortzet bij  WWMA, maakte dit seizoen gebruik van 39 spelers. Door blessures en andere omstandigheden was hij bijna wekelijks bezig om zijn selectie op orde te krijgen. Naast spelers uit het tweede elftal werden er ook regelmatig "oud eerste elftal spelers", die al enkele seizoen in lagere elftallen spelen, opgeroepen om het eerste elftal te helpen. Dank daarvoor.

Dit Seizoen werden de meeste wedstrijdpunten in de thuiswedstrijden behaald. In de maand april '22 behaalde AURORA de meeste wedstrijdpunten. Het wist o.a. te winnen van drie Krommerijnstreek verenigingen. Dramatisch werd het tegen het einde van de competitie waarin AURORA grote nederlagen kreeg te verwerken.
In de strijd om de HANS VAN ECHTELT CUP eindigde AURORA op de 4e .plaats.

SV AURORA wenst iedereen een fijne vakantie toe.

Een goed gebruik is om aan het einde van een seizoen allen cijfers en bijzonderheden te laten zien en dat doen we nu dus ook.

Totaal gespeelde wedstrijden 181
Totaal aantal doelpunten 815
Toaal aantal doelpunten (thuis) 451
Totaal aantal doelpunten (uit) 364