Afdrukken

Afsluiting seizoen '21-'22 selectie AURORA

Geschreven door Hoofdredactie op . Gepost in Voetbal

AfsluitingSeizoen 02 07 22 001Traditiegetrouw besluit de selectie van SV AURORA het seizoen af met een BBQ. Met een heerlijke temperatuur kwamen de spelers en staf gisterenmiddag bijeen in het clubhuis van SV AURORA. Nadat veel spelers gearriveerd waren was er een moment om spelers en staf te bedanken. Zo richtte Matthijs Pronk het woord aan elftalleider Ton van Dam en dankte hem namen s het 2e eftal voor zijn inzet van het afgelopen seizoen.

Jeffrey Renzenbrink nam daarna het woord en bedankte hij de vertrekkende trainer Harold Valkenburg en elftalleider Peter van den Hoeven.Ook de vertrekkende spelers werden door hem in het zonnetje gezet. Ruben van den Hoeven gaat zijn voetbalcarrière vervolgen bij CDW en Ferdi Vermeulen gaat voetballen in een lager elftal van AURORA.
Harold Valkenburg vertelde daarna over de twee moeizame seizoen waarin hij samen met de selectie een plek in de 4e klasse wist te behouden. Door corona en vele blessures was het moeilijk om wekelijks een team samen te stellen. Ook Peter van de Hoeven sloot zich daarbij aan en wensen de selectie veel succes voor het komende seizoen.