Scheidsrechters gezocht!

Zoekt scheidsrechters 300Kom jij onze jeugdspelers een topwedstrijd bezorgen?

Wij, voetbalvereniging SV Aurora, vervullen een belangrijke sociaal-maatschappelijke rol; wij verbinden in onze maatschappij en houden met sport- en spelplezier zowel jong als oud lekker in beweging.
Voor het begeleiden van de wedstrijden van onze jeugdteams zijn wij op zoek naar enthousiaste scheidsrechters! Indien nodig, verzorgen wij een korte cursus om van jou die gewaardeerde spelbegeleider te maken!

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger, die net als iedereen eigenlijk héél druk is, maar ongeveer één keer per maand toch twee uurtjes aan onze vereniging wil besteden?, dan gaan we heel graag met jou in gesprek!

Hopelijk tot snel!
Het jeugdbestuur van SV Aurora