Kerstzaalvoetbaltoernooi '22

KERSTZAALVOETBALTOERNOOI
ZATERDAG 17 DECEMBER 2022

Beste jeugdspeler van Aurora,

De dagen worden korter. De bladeren zijn gevallen. Dus het is tijd om je weer klaar te maken voor ons jaarlijkse en o zo gezellige kerstzaalvoetbaltoernooi!!

Ook dit jaar zullen we het kerstzaalvoetbaltoernooi organiseren in Cothen (Sporthal De Rijnsloot, Kersenakker 29 ) en wel op zaterdag 17 december 2022.sport35

Wat heb je daar allemaal voor nodig?

Zaalschoenen, scheenbeschermers, sportkleding (geen Auroratenue), wat eten en drinken voor tussendoor en natuurlijk een flinke dosis sportiviteit.

Het programma zal er ongeveer als volgt uit gaan zien:

- vanaf 12.00: mini’s, JO8 t/m JO10, MO9
- 's Middags JO12, JO14, MO13, MO15
- Eind middag/avond JO15, MO17, JO19
- ±20.00 uur Einde

Het definitieve programma hangt af van het aantal aanmeldingen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat er op deze dag nog inhaalwedstrijden worden ingepland. Natuurlijk houden we hier ook rekening mee.

Heb je zin om mee te doen? Geef dat dan uiterlijk zaterdag 4 december door aan je leider.

Natuurlijk zijn we nog op zoek naar een aantal ouders die een handje willen helpen op deze dag. Dus weet jij iemand die het leuk vindt om coach te zijn of om een wedstrijdje te fluiten, geef dat dan ook door!

Graag tot zaterdag 17 december 2022!

Met vriendelijke voetbalgroeten,
Organisatieteam 2022