Genieten Kerstzaalvoetbaltoernooi '22

Kestzaaltoernooi 200Een van de vele terugkerende activiteit voor de Jeugd is het Kerstzaalvoetbaltoernooi. De Jeugdleden hadden zich dan ook massaal aangemeld voor dit jaarlijkse spektakel. Gedurende de middag/avond waren er 130 jeugdleden die deelname aan dit toerooi.

In de sporthal De Rijnsloot in Cothen was het dan ook van af 12:00 uur erg druk maar erg gezellig. De Jeugd commissie had een onderverdeling gemaakt van de jeugdspeelsters-en spelers waardoor iedereen zich lekker kon uitleven in de sporthal. Er werd dan ook bij iedere wedstrijd tot het uiterste gegaan om de beker te kunnen bemachtigen. Tussendoor werden er shootouts (kom je o.a. bij de hockeysport tegen) gedaan waarna de winnaar of winnares de beker mee naar huis kon nemen.
In het fotoalbum staan de foto’s van deze middag en kunnen jullie terugkijken naar dit heerlijke evenement.
Dank voor jullie deelname en natuurlijk een groot applaus voor het organisatieteam.
Kijk hier voor de foto's.