Winteractiviteit Jeugd 2023

WinteractvJeugdi 07 01 2023 029De Jeugdcommissie van SV AURORA organiseerde een heerlijke activiteit voor de Jeugd. Naast voetbalonderdelen had men een AURORA voetbalquizzz, een Bingo, een Springloop en een spel in de sporthal. Geassisteerd door een aantal vrijwilligers genoot de Jeugd zichtbaar van deze ochtend. Enige uitleg bij de Springloop is wel even op z’n plaats want je zag de kinderen van hot naar her lopen met een Ipad in de hand waarmee ze bordjes konden scannen en volgens allerlei opdrachten moesten beantwoorden.

Bij de Voetbalquizzz moesten de kinderen met de smartphone inloggen om vervolgens de gestelde vragen digitaal te beantwoorden. Na iedere vraag verscheen een tussenstand wat het extra spannend maakte.

Op het veld mocht het penaltyschieten en een voetbalpartijtje niet ontbreken en ook hier vermaakte de kinderen zich opperbest. Voor het “rust” momentje was er de Bingo die ook voor de nodige hilariteit zorgde. Gespannen gezichten bij het laten controleren van de Bingo kaart, wel of geen vals Bingo. Aan het einde van alle activiteiten konden de kinderen in het Clubhuis genieten van een broodje knakworst met limonade.
Deze eerst activiteit voor er nog een aantal activiteit op de rol dit seizoen.

Kijk hier voor de foto's.